ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ SEO | ΕΤΑΙΡΕΙΑ SEO J.C.S.L LTD | SEO ΚΥΠΡΟΣ

Γνωρίζατε ότι το 80% των περιηγητών στο Διαδίκτυο δεν πάει ποτέ πέρα ​​από την πρώτη σελίδα των αποτελεσμάτων μηχανων αναζήτησης; Η εταιρεία SEO J.C.S.L Ltd μπορεί να σας βοηθήσει να ξεπεράσετε κάθε φραγμό του ίντερνετ με επαγγελματισμό και συνέπεια.

Untitled design (12) (1)

Εταιρεια SEO J.C.S.L LTD

Το SEO προϋποθέτει γνώση εις βάθος των καλών πρακτικών που συστήνει η Google κατά καιρούς για το στήσιμο και προώθηση μιας ιστοσελίδας. Στην J.C.S.L Ltd φροντίζουμε να μένουμε συνεχώς ενήμεροι με τους νέους αλγόριθμους και συστάσεις της Google. 

 

Πρίν ξεκινήσουμε ένα project γίνεται προσεκτική προκαταρκτική μελέτη του δυνητικού πελατολογίου της εταιρείας και των σχετικών αναζητήσεων που γίνονται για τις υπηρεσίες/ προιόντα που προσφέρει. Βρίσκουμε έτσι τις λέξεις κλειδιά για τις οποίες θέλουμε την ιστοσελίδα των πελατών μας να εμφανίζεται στα πρώτα αποτελέσματα μηχανών αναζήτησης ενώ παράλληλα γίνεται έρευνα ανταγωνισμού.

Υλοποιούμε βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης On Page βάση καλών πρακτικών της Google. Αποφεύγονται πρακτικές Black Hat SEO.

Αφού γίνει σωστή βελτιστοποίηση της σελίδας σε επίπεδο On Page ακολουθεί η προώθηση της σελίδας με Off Page βελτιστοποίηση.

Στόχος στην βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης που προσφέρουμε δεν είναι μόνο για να αυξηθεί ο αριθμός των επισκεπτών στην ιστοσελίδα σας, αλλά μέσα από προσεκτικό σχεδιασμό να γίνει σωστή στοχεύση σε επισκέπτες που αναζητούν και πραγματικά ενδιαφέρονται για τα προϊόντα σας.
Μέσα από τη σωστή βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης στόχος μας είναι να οδηγήσουμε δυνητικούς πελάτες ΠΡΩΤΑ στην δική σας εταιρική ιστοσελίδα.

Υπηρεσίες SEO

Τι είναι SEO;

Η βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης ( SEO) είναι οι σωστές τεχνικές που πρέπει να χρησιμοποιηθούν τόσο κατά την ανάπτυξη ιστοσελίδων ( On page optimization) όσο και μετά, μέσω συνδέσμων από άλλους ιστοτόπους (off page optimization). Το SEO θα βοηθήσει την ιστοσελίδα σας να παρουσιάζεται στα πρώτα αποτελέσματα μηχανών αναζήτησης όταν περιηγητές αναζητούν σε διάφορες μηχανές αναζήτησης ( π.χ. Google, Bing ) λέξεις ή φράσεις σχετικές με τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που προσφέρετε.

SEO- Οργανικά αποτελέσματα

Τα οργανικά αποτελέσματα ( Organic Results ) είναι αυτά που καθορίζονται απο την βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης (SEO). Οι πρώτες θέσεις στα οργανικά αποτελέσματα δίνονται σε ιστοσελίδες που παίρνουν την καλύτερη βαθμολογία SEO απο την Google. H Google με πολύπλοκους αλγόριθμους που ανανεώνει κατα συχνά διαστήματα κρίνει απο όλες τις ιστοσελίδες στο διαδίκτυο ποιές έχουν να δώσουν την καλύτερη πληροφόρηση σχετικά με την λέξη/ φράση αναζήσης που γίνεται.

Όπως θα έχετε αντιληφθεί η βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης για την ιστοσελίδα της εταιρείας σας πρέπει να είναι στην κορυφή του ιντερνετ μαρκετινγκ πλαν της εταιρείας σας. Δημιουργία ιστοσελίδων χωρίς κατάλληλο SEO δεν μπορεί να σας βοηθήσει στο διαδικτυακό μάρκετινγκ της εταιρείας σας.

Σελίδα αποτελεσμάτων μηχανών αναζήτησης (SERP)

SERP σημαίνει (Search Engine Results Page) και υποδηλώνει την κατάταξη μιας ιστοσελίδας (θέση) στα αποτελέσματα μιας μηχανής αζαζήτησης για κάποια λέξη/φράση κλειδί. SERP σημαίνει (Search Engine Results Page) και υποδηλώνει την κατάταξη μιας ιστοσελίδας (θέση) στα αποτελέσματα μιας μηχανής αζαζήτησης για κάποια λέξη/φράση κλειδί. Με την ορολογία αυτή αναφερόμαστε στη λίστα των ιστοσελίδων που επιστρέφεται από μια μηχανή αναζήτησης ως απάντηση σε ένα ερώτημα λέξη-κλειδί.
Προκειμένου να αυξηθεί το SERP της ιστοσελίδας σας η βελτισοποίηση μηχανών αναζήτησης εντώς μιας ιστοσελίδας περιλαμβάνει μια λεπτομερή μελέτη που περιλαμβάνει βελτισοποίηση εντώς ( On page optimisation) και εκτός ( Off Page Optimisation ) της σελίδας σας.

 

Το On Page Seo περιλαμβάνει βελτιστοποίηση διαφόρων σελίδων του ιστότοπου σας με στόχο να ανέβουν υψηλότερα στα αποτελέσματα μηχανών  αναζήτησης για αναζητήσεις που αφορούν τις υπηρεσίες / προιόντα που προσφέρετε. Αυτές οι τεχνικές βασίζονται στις βέλτιστες πρακτικές που δημοσιεύονται κατά καιρούς από την Google.

On Page Βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης

Η εταιρεία Google και άλλες γνωστές μηχανές αναζήτησης έχουν επενδύσει πολλά χρήματα για την δημιουργία ρομπότ μηχανών αναζήτησης. Αυτά είναι αυτοματοποιημένα προγράμματα που ακατάπαυστα σαρώνουν στο διαδίκτυο δισεκατομμύρια ιστοσελίδες δημιουργώντας τεράστιους δυναμικούς καταλόγους ιστοσελίδων. Οι κατάλογοι αυτοί μέσα από πολύπλοκους αλγόριθμους  χρησιμοποιούνται για την παραγωγή/κατάταξη  αποτελεσμάτων όταν ψάχνουμε μια λέξη ή φράση σε μια μηχανή αναζήτησης. Τα Ρομπότ αυτά είναι εκπαιδευμένα να δημιουργούν καταλόγους βάση πολλών διαφορετικών κριτήριών που αφορούν τον τρόπο που κατασκευάστηκε η ιστοσελίδα.  Η  προώθηση ιστοσελίδων On Page συμπεριλαμβάνει σωστό σχεδιασμό  ιστοσελίδας που περιλαμβάνει σωστές τακτικές, όπως αυτές καθορίζονται απο την Google κατα καιρούς. Πρέπει να συμπεριλαμβάνει  σωστά meta tags τίτλου , επικεφαλίδες , urls , πυκνότητα κειμένου σε λέξεις κλειδιά , ετικέτες τίτλων ( Title tags) , περιγραφές meta, Sitemaps και πολλά πολλά άλλα .
Κάποιος περιηγητής μιας ιστοσελίδας μπορεί να μην είναι σε θέση να τα δει όλα αυτά εκτός αν αυτός είναι ένας έμπειρος προγραμματιστής , αλλά να είστε σίγουροι πως όλα αυτά θα πρέπει να να σκεφτείτε επιμελώς καθώς ψάχνετε την εταιρεία για κατασκευή ιστοσελίδων με την οποία θα συνεργαστείτε για την δημιουργία και προώθηση της ιστοσελίδας της εταιρείας σας.

 

Το Off Page SEO περιλαμβάνει διάφορες τεχνικές (όπως δημιουργία εξωτερικών συνδέσμων , κοινωνικό bookmarking, Κοινωνική Δικτύωση κ.α. ) για να βοηθήσει στη βελτίωση της κατάταξης των σελίδων του ιστοτόπου σας στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης.

Off Page Βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης

Η προώθηση ιστοσελίδων ( On page ) εστιάζει στις τεχνικές σχεδιασμού βελτιστοποίησης εντός της ιστοσελίδας κατά την διάρκεια της δημιουργίας της. H βελτιστοποίηση όμως της ιστοσελίδας που γίνεται εκτός της ίδιας ( Off page) περιλαμβάνει εργασίες και τεχνικές που γίνονται στο διαδίκτυο ( άλλες ιστοσελίδες) που δίνουν αξία και σημασία στην ιστοσελίδα ( προώθηση ιστοσελίδων) σχετικά με την κατάταξη της στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης.Οι σύνδεσμοι ( Backlinks) είναι πολύ σημαντικοί εδώ αν γίνουν σωστά . Καλό είναι οι σύνδεσμοι αυτοί να προέρχονται από διαφορετικές πηγές π.χ. από καταλόγους επιχειρήσεων, άλλες ιστοσελίδες με παρόμοιο περιεχόμενο, μπλοκς , Φόρουμς κ.α.

Πολλές εταιρείες θέλουν να προωθήσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους ανά το παγκόσμιο. Σε αυτή την περίπτωση η βελτιστοποίηση (off Page) είναι απαραίτητη στις υπηρεσίες για κατασκευή ιστοσελίδων Ελλάδα. Σημειώστε ότι ο παγκόσμιος ανταγωνισμός για μια συγκεκριμένη λέξη ή και φράση κλειδί ( π.χ. αναζήτηση στο www.google.com ) είναι πολύ πιο απαιτητική και δύσκολη από ότι για την ελλάδα ( αναζητήσεις σε www.google.gr ) ή την Κύπρο ( www.google.com.cy).

 

Είναι πάντα πιο εύκολο και πιο αποτελεσματικό να γίνεται η βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης σε τοπικό SEO. Αν στοχεύετε σε πελάτες τοπικά, αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος να προχωρήσετε. Η βελτιστοποίηση για το όνομα της πόλης σας ή για τη χώρα σας σχετικά με τις υπηρεσίες που προσφέρετε είναι πάντα ευκολότερη.

Κύπρος SEO | SEO Ελλάδα

Κύπρος SEO ( δηλαδή για αναζητήσεις που γίνονται στο www.google.com.cy) είναι συχνά διαφορετικό από το SEO Ελλάδα (δηλαδή για αναζητήσεις που γίνονται στο www.google.gr) ή SEO σε όλο τον κόσμο (δηλαδή για αναζητήσεις που γίνονται στο www.google.com).
Για τους πελάτες μας που δραστηροποιούνται αποκλειστικά στην Κύπρο γίνεται βελτιστοποίηση μηχνανών αναζήτησης για google.com.cy ( SEO Κύπρος ) ενώ για πελάτες μας που δραστηροοποιουνται αποκλειστικα στην ελλάδα για google.gr ( SEO Greece).
Στόχος μας λοιπόν είναι αυτοί που ανζητούν υπηρεσίες σχετικές με αυτές που προσφέρουν πελάτες μας να βρίσκουν την ιστοσελίδα των πελατών μας στα πρώτα αποτελέσματα μηχανών αναζήτησης ανάλογα με το που δρστηροποιούνται οι πελάτες μας και ποιός είναι γεωγραφικά ο πελατιακός τους στόχος.