Αξιολόγηση Χρήστη: 5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά
 

Βασικές γνώσεις!


 

webpageΣΕΟ ( SEO - Search Engine Optimisation) είναι οι σωστές τεχνικές που πρέπει να χρησιμοποηθούν τόσο κατα την  ανάπτυξη ιστοσελίδων  ( On page optimisation) όσο και μετά, μέσω συνδέσμων απο άλλους ιστοτόπους (off page optimisation).

Το ΣΕΟ θα βοηθήσει την ιστοσελίδα σας να παρουσιάζεται στα πρώτα αποτελέσματα μηχανών αναζήτησης  όταν περιηγητές αναζήτούν σε διάφορες μηχανές αναζήτησης ( π.χ google, bing , chrome ) λέξεις ή φράσεις σχετικές  με τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που προσφέρετε. Όπως θα έχετε αντιληφθεί η βελτισοποίηση μηχανών αναζήτησης για την ιστοσελίδα της εταιρείας σας πρέπει να είναι στην κορυφή του ιντερνετ μαρκετινγκ πλαν της εταιρείας σας. 

 

Quote jcslΣτην JCSL Ltd προσφέρουμε επαγγελματικό σχεδιασμό ιστοσελίδων και επαγγελματική προσέγγιση στο διαδικτυακό μάρκετινγκ. Καλέστε μας στο 22-232482 για ραντεβού μαζί μας! Προτεραιότητα μας οι ανάγκες της εταιρείας σας.

 

ΤΟ ΣΕΟ ονομάζεται στα ελληνικά βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης και πρέπει να εφαρμόζεται για διαφορετικές λέξεις-κλειδιά (λέξεις ή φράσεις που οι άνθρωποι αναζητούν) στο διαδίκτυο.

seos

Κύπρος SEO | SEO Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο

Zoom-iconΚύπρος SEO ( δηλαδή για αναζητήσεις που γίνονται στο  www.google.com.cy) είναι συχνά διαφορετικό από το SEO Ελλάδα (δηλαδή για αναζητήσεις που γίνονται στο www.google.gr) ή SEO σε όλο τον κόσμο (δηλαδή για αναζητήσεις που γίνονται στο www.google.com). Συμπεριλάβαμε πιό κάτω κάποια απο τα παραδείγματα βελτιστοποίησης μηχανώνων αναζήτησης ( SEO) πελατών μας για να σας βοηθήσουμε να καταλάβετε καλύτερα. Για τους πελάτες μας που δραστηροποιούνται αποκλειστικά στην Κύπρο έγινε βελτιστοποίηση μηχνανών αναζήτησης για google.com.cy ( SEO Κύπρος ) ενώ για πελάτες μας που δραστηροοποιουνται αποκλειστικα στην ελλάδα για google.gr ( SEO Greece).

[module id="225"]

Στόχος μας λοιπόν είναι  αυτοί που ανζητούν υπηρεσίες σχετικές με αυτές που προσφέρουν πελάτες μας να βρίσκουν την ιστοσελίδα των πελατών μας στα πρώτα αποτελέσματα μηχανών αναζήτησης.   Έχουμε λοιπόν βελτιστοποιήσει λέξεις-κλειδιά για SEO Κύπρος (www.google.com.cy), SEO Ελλάδα (www.google.gr) και SEO σε όλο τον κόσμο (www.google. com) ανάλογα με το που δρστηροποιούνται οι πελάτες μας και ποιός είναι γεωγραφικά ο πελατιακός τους στόχος. 

Πρίν ξεκινήσουμε ένα project γίνεται έρευνα σχετικά με τις αναζητήσεις που γίνονται στο διαδίκτυο που σχετίζονται με τον τομέα δραστηροποίησης της επιχείρησης των πελατών μας. Βρίσκουμε έτσι τις λέξεις κλειδιά για τις οποίες θέλουμε την ιστοσελίδα των πελατών μας να εμφανίζεται στα πρώτα αποτελέσματα μηχανών αναζήτησης ενώ παράλληλα γίνεται έρευνα ανταγωνισμού. 

Προσπαθόντας τις διαφορετικές λέξεις-κλειδιά που παρατίθενται στην ενότητα παραδείγματα παρακάτω, για Κύπρος SEO, SEO Ελλάδα θα βρείτε την ιστοσελίδα για την οποία πραγματοποιήθηκε η βελτιστοποίηση μηχνανών αναζήτησης στις πρώτες θέσεις των αποτελεσμάτων μηχανών αναζήτησης. Πατήστε το πράσινο κουμπί Button-Next-icon για να εκτελέσετε τη σχετική αναζήτηση αυτόματα σε ένα νέο παράθυρο του browser σας ή να δοκιμάσετε από μόνοι σας τις λέξεις-κλειδιά που παρατίθενται για Κύπρος SEO σε www.google.com.cy, για SEO Ελλάδα στο www.google.gr και για παγκόσμιο SEO στο www.google.com.

Βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης | SERP

seo-cyprus

Εικόνα 1- Αποτελέμσατα  www.google.com για " κατασκευή ιστοσελίδων κύπρος"

Zoom-iconSERP σημαίνει (Search Engine Results Page) και υποδηλώνει την κατάταξη μιας ιστοσελίδας (θέση) στα αποτελέσματα μιας μηχανής αζαζήτησης για κάποια λέξη/φράση κλειδί. 

Αναζτητώντας την λέξη κλειδί " Κατασκευή ιστοσελίδων κύπρος "  στην μηχανή αναζήτησης www.google.com, www.google.gr ή google.com.cy μπορείτε να δείτε ένα παράδειγμα αποτελεσμάτων μηχανών αναζήτησης ( βλέπε εικόνα 1 πιο πάνω για την συγκεκριμένη αναζήτηση σε www.google.com ).

Οι πρώτες τρεις θέσεις ( δεδομένου ότι υπάρχει ανταγωνισμός ) είναι διαφημίσεις της Google ( Googel Ads) για τις οποίες πληρωμή καταβάλλεται ανά κλικ ( η τιμή ανα κλικ εξαρτάται από την προσφορά και την ζήτηση που γίνεται για κάθε λέξη-κλειδί στο Google Ads). Η σχετική λέξη-κλειδί στο σημείο της σύνταξης του παρόντος άρθρου πληρώνει περίπου 60-70 σεντς / κλικ. Στα αριστερά των αποτελεσμάτων μηχανών αναζήτησης μπαίνουν επίσης διαφημίσεις Google μόνο που αυτή την φορά η τιμή/ ανα κλικ είναι μειωμένη λόγω της θέσης της διαφήμισης στην σελίδα αποτελεσμάτων. 

 Τα οργανικά αποτελέσματα ( Organic Results ) είναι αυτά που καθορίζονται απο την βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης ( παγκόσμιο SEO σε αυτή την περίπτωση ). Οι πρώτες θέσεις στα οργανικά αποτελέσματα δίνονται σε ιστοσελίδες που παίρνουν την καλύτερη βαθμολογία SEO απο την Google. H Google με πολύπλοκους αλγόριθμους που ανανεώνει κατα συχνά διαστήματα κρίνει απο όλες τις ιστοσελίδες στο διαδίκτυο ποιές έχουν να δώσουν την καλύτερη πληροφόρηση σχετικά με την λέξη/ φράση αναζήσης που γίνεται. Σε αυτό το παράδειγμα η Google έδωσε την πρώτη θέση στην ιστοσελίδα μας για την λέξη κλειδί " κατασκευή ιστοσελίδων κύπρος ".

SEO is all about Traffic from search results for  specific Keywords

Graph-iconΠατώντας Ανάλυση εμφανίζονται  στατιστικά στοιχεία των αποτελεσμάτων SEO για την κάθε ιστοσελίδα όπως αυτές παρουσιάζονται την συγκεκριμένη χρονική στιγμή απο τα εργαλεία της Google. Σημειώστε ότι αυτές οι στατιστικές δεν δείχνουν την συνολική επισκεψιμότητα του υπό εξέταση ιστοτόπου , αλλά μόνο την κίνηση που δημιουργείται από τα αποτελέσματα μηχανών αναζήτησης. Η επισκεψιμότητα  από το Facebook και άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή από άλλες ιστοσελίδες δεν συμπεριλαμβάνεται.

Η ανάλυση αυτή  είναι μια καλή ένδειξη του πόσο καλή βελτισοποίηση μηχανών αναζήτησης έγινε για τις σχετικές μηχανές αναζήτησης ( Κύπρος SEO, SEO Ελλάδα ή παγκόσμιο SEO). Σημειώστε ότι η ηλικία ενός δικτυακού τόπου είναι ένας πρωταρχικός παράγοντας για ψυλή κατάταξη στα αποτελέσματα μηχανών αναζήτησης . Νέες ιστοσελίδες (με χρόνο ζωής λιγότερο από ένα έτος) είναι πολύ δύσκολο να καταλαμβάνουν υψηλή θέση στα αποτελέσματα μηχανών αναζήτησης. Παρ' όλα αυτά πολλές ιστοσελίδες μας καταλαμβάνουν υψηλή θέση στα αποτελέσματα μηχανών αναζήτησης, ακόμη και πριν ολοκληρωθούν έξι μήνες  ζωής τους , πράγμα που αποδεικνύει ότι η βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης που έγινε ήταν πολύ καλή.

Thumb-Up-iconΜην πιστεύετε, γιατί ισχυρίζομαστε ότι θα φέρουμε έμπρακτα αποτελέσματα για την εταιρεία σας όσο αφορά την παρουσία της στο διαδίκτυο. Διαβάστε τα σχόλια πελατών μας και εξετάστε τα αποτελέσματα μηχανών αναζήτησης για ιστοσελίδες πελατών μας. 

 

 

 Quote jcslΓΙΑΤΙ ......ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΜΕ ΕΡΓΑ

ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΛΟΓΙΑ


 

 

 J.C.S.L Ltd

J.C.S.L Ltd

Zoom-icon  Παραδείγματα SEO
SEO Κύπρος, SEO Ελλάδα, Παγκόσμιο SEO
Keyword SERP
Κατασκευή Ιστοσελίδων Κύπρος
Πρώτη Σελίδα Button-Next-icon
Κατασκευή Ιστοσελίδων Λευκωσία Πρώτη Σελίδα Button-Next-icon
ΣΕΟ Κύπρος Πρώτη Σελίδα Button-Next-icon
SEO Κυπρος Πρώτη Σελίδα Button-Next-icon
Graph-icon Analytics webpage Visit site

Thumb-Up-iconΜαρτυρία Πελάτη : Prodromos Kikas 

Διευθυντής J.C.S.L Ltd

Πρώτη θέση στις πιο περιζήτητες λέξεις-κλειδιά που αφορούν τις υπηρεσίες που προσφέρουμε.  Η επισκεψιμότητα ΜΟΝΟ από τις αναζητήσεις της Google (SEO) έχει φτάσει τα  650 χτυπήματα / μήνα.

 


 

 

 Αφοι Κούντουρου Λτδ

 

 

kountouros

 

Zoom-icon  Παραδείγματα SEO
SEO Κύπρος, SEO Ελλάδα, Παγκόσμιο SEO
Keyword SERP
Κρεοπωλεία Κύπρος
Πρώτη Σελίδα Button-Next-icon
Κρεοπωλεία Λευκωσία
Πρώτη Σελίδα Button-Next-icon
Κρεαταγορά Κύπρος Πρώτη Σελίδα Button-Next-icon
Κρεαταγορά Λευκωσία Πρώτη Σελίδα Button-Next-icon
Graph-icon Analytics webpage Visit site

 

Thumb-Up-iconΜαρτυρία Πελάτη : Ανδρέας Κούντουρος 

Διευθυντής Kountouros Bros Ltd

Η JCSL είναι μια εταιρεία με όραμα. Ήρθαν με πολλές ιδέες και προτάσεις για να προσφέρουν λύσεις με βάση τις ανάγκες και τις απαιτήσεις της εταιρείας μας. Πάντα ευγενικοί! Η αφοσίωση και συνέπεια στο έργο τους μας εντυπωσίασε.

 


 

 

 Alpha-Gas OE

 

 

alpha-gas

 

Zoom-icon  Παραδείγματα SEO
SEO Ελλάδα
Keyword SERP
Συντήρηση Καυστήρων Θεσσαλονίκη
Πρώτη Σελίδα Button-Next-icon
Συντήρηση Καυστήρων Πετρελαίου
Πρώτη Σελίδα Button-Next-icon
Συντηρήσεις Καυστήρων Πρώτη Σελίδα Button-Next-icon
Συντηρήσεις Καυστήρων τιμές Πρώτη Σελίδα Button-Next-icon
Graph-icon Analytics webpage Visit site

 

Thumb-Up-iconΜαρτυρία Πελάτη : Αλέκος Κρίσιλας 

 

Διευθυντής Alpha Gas OE

Η JCSL Ltd ξεπέρασε τις προσδοκίες μας! Σε λιγότερο από τρεις μήνες ιστοσελίδα μας απέκτησε την πρώτη θέση στα αποτελέσματα  μηχανών αναζήτησης για πολλές λέξεις κλειδιά σχετικά με τον τομέα μας. Επιπλέον JCSL Ltd έδειξε έμπρακτο ενδιαφέρον για την προώθηση των υπηρεσιών μας με πολλές ιδέες μάρκετινγκ και συμβουλές. Μέσω της νέα μας ιστοσελίδας αποκτήσαμε  πολλούς νέους πελάτες και πολλά θετικά σχόλια από το υφιστάμενο πελατολόγιο μας!

 


 

 

 Gabstore Trading Ltd

 

 

gabstore

 

Zoom-icon  Παραδείγματα SEO
SEO Κύπρος
Keyword SERP
Παράθυρα upvc
Πρώτη Σελίδα Button-Next-icon
upvc Κύπρος
Πρώτη Σελίδα Button-Next-icon
Πόρτες upvc Κύπρος Πρώτη Σελίδα Button-Next-icon

Παράθυρα πόρτες upvc

Πρώτη Σελίδα Button-Next-icon
Graph-icon Analytics webpage Visit site

 

Thumb-Up-iconΜαρτυρία Πελάτη : Γαβριήλ Γαβριήλ

 

Διευθυντής Gabstore Trading Ltd

 

Η αγαστή συνεργασία μεταξύ της JCSL Ltd και της εταιρείας μας καθ’ όλη τη διάρκεια της κατασκευής της ιστοσελίδας, οδήγησε σε ένα υψηλών προδιαγραφών αποτέλεσμα. Από τη μια, η JCSL Ltd απέδειξε πως μπορεί έμπρακτα να αντεπεξέλθει στις υψηλές απαιτήσεις μιας εταιρείας για την παρουσία της στο διαδίκτυο και από την άλλη, η εταιρεία μας έμεινε πλήρως ευχαριστημένη μέσα από την καθοδήγηση της JCSL Ltd για τη βελτιστοποίηση στις μηχανές αναζήτησης.

 


 

 

 Imarton.gr

 

 

imarton

 

Zoom-icon  Παραδείγματα SEO
SEO Κύπρος, SEO Ελλάδα
Keyword SERP
Ο εγωιστής γίγαντας
Πρώτη Σελίδα Button-Next-icon
Διδακτικά Παραμύθια
Πρώτη Σελίδα Button-Next-icon
Υπαρξιακά ερωτήματα Πρώτη Σελίδα Button-Next-icon
Το νόημα των Χριστουγέννων Πρώτη Σελίδα Button-Next-icon
Γερόντισσα Γαβριηλία
Πρώτη Σελίδα Button-Next-icon
Σαρακοστή Πρώτη ΣελίδαButton-Next-icon
Graph-icon Analytics webpage Visit site

 

Thumb-Up-icon

Μαρτυρία Πελάτη : Prodromos Kikas

 

Webmaster Imarton.gr

 

Το site εμφανίζεται σε αποτελέσματα μηχανών αναζήτησης για 432 διαφορετικές λέξεις-κλειδιά και έχει κατά μέσο όρο 1500 επισκέπτες / μήνα. Νομίζω ότι δεν υπάρχει καμία ανάγκη να πω τίποτα άλλο..

 


 

 

 AutoGas TS

  

autogasts

 

Zoom-icon  Παραδείγματα SEO
SEO Κύπρος
Keyword SERP
Υγραεριοκίνηση Σε εξέλιξη
Autogas Κύπρος Σε εξέλιξη
Graph-icon Analytics webpage Visit site

 

Thumb-Up-iconΜαρτυρία Πελάτη : Δημήτρης Τσιβητής

 

Διευθυντής 

 

Σε εξέλιξη

 


 

 

 Σκλάβος Ltd

 

 

cleanyourbed

 

Zoom-icon  Παραδείγματα SEO
SEO Κύπρος
Keyword SERP
Καθαρισμός στρωμάτων κύπρος
Πρώτη Σελίδα Button-Next-icon
Ακάρεα καταπολέμηση
Πρώτη Σελίδα Button-Next-icon
Ακάρεα Αντιμετώπιση Πρώτη Σελίδα Button-Next-icon
Ακάρεα Συμπτώματα Πρώτη Σελίδα Button-Next-icon
Graph-icon Analytics webpage Visit site

 

Thumb-Up-iconΜαρτυρία Πελάτη : Marianna Sclavou

 

Διευθυντής Sclavos Ltd

 

Νιώθω ότι εχω να κάνω με ένα έμπιστο συνεργάτη! Η ποιότητα της δουλειάς ειναι άριστη.Είναι σπάνιο στην εποχή μας να έχεις  προτάσεις  και λύσεις σε τόσο χαμηλές τιμές για τις υπηρεσίες που παρέχονται και χαμηλό χρονιαίο κόστος φιλοξενίας.Κάτι άλλο που εισέπραξα απο την αρχή της συνεργασίας είναι ο επαγγελματισμός  η φιλική διάθεση και η ευγένεια που με κέρδισαν απο την πρώτη στιγμή. Θα συστήνω ανεπιφύλακτα την J.C.S.L Ltd.

 


 

 

 AZ Wellness Solutions

 

 

Azwellness

 

Zoom-icon  Παραδείγματα SEO
Παγκόσμιο SEO
ΣΕΟ μόνο στα Αγγλικά ( Αλλαξτε γλώσσα για το ΣΕΟ)
Keyword SERP
Graph-icon Analytics webpage Visit site

 

Thumb-Up-iconΜαρτυρία Πελάτη : Alex Malliarelis

 

Διευθυντής AzwellnessSolutions

 

Στην JCSL Ltd ποτέ δεν σταμάτούν να μας εκπλήσουν με την φιλικότητα, ευγένεια και τον επαγγελματισμό που τους διακατέχει. Από την αρχή κατανόησαν τις ανάγκες της επιχείρησής μας και πήραν ένα προσωπικό ενδιαφέρον για το σχεδιασμό, την ανάπτυξη, προώθηση και βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας μας. H JCSL Ltd έχει προσφέρει συνεχή παρακολούθηση, υποστήριξη και συστάσεις για περαιτέρω ανάπτυξη. Συστήνω ανεπιφύλακτα την J.C.S.L Ltd.

 


 

 

 Miele Cyprus | Miele Κύπρος

 

 

miele-cyprus

 

 

 

Zoom-icon  Παραδείγματα SEO
SEO Κύπρος, SEO Ελλάδα, Παγκόσμιο SEO
Keyword SERP
Miele Cyprus Σε εξέλιξη Button-Next-icon
Miele Σε εξέλιξη Button-Next-icon
Miele eshop Σε εξέλιξη Button-Next-icon
Miele Κύπρος Σε εξέλιξη Button-Next-icon
Graph-icon Analytics webpage Visit site

 

Thumb-Up-iconΜαρτυρία Πελάτη : 

 

 

 


 

 

 Aimusiclab Ltd

 

aimusiclab

 

Zoom-icon  Παραδείγματα SEO
SEO Κύπρος, SEO Ελλάδα, Παγκόσμιο SEO
Keyword SERP
Μουσική σχολή Κύπρος
Πρώτη Σελίδα Button-Next-icon
Μουσική σχολή Λευκωσία Πρώτη Σελίδα Button-Next-icon
Μαθήματα Πιάνου Κύπρος Πρώτη Σελίδα Button-Next-icon
Μαθήματα κιθάρας Κύπρος Πρώτη Σελίδα Button-Next-icon
Graph-icon Analytics webpage Visit site

 

Thumb-Up-iconΜαρτυρία Πελάτη : Ioanna Pettemeridou

 

Διευθυντής Aimusiclab Ltd

 

Η συνεργασία μας με τη J.C.S.L Ltd ξεκίνησε μέσα από την εμπιστοσύνη και θετικότητα που μας ενέπνευσε ο Πρόδρομος Κίκας. Από την αρχή της συνεργασίας μας νιώσαμε ότι είχαμε να κάνουμε με ένα άψογο επαγγελματία ο οποίος ήταν πρόθυμος να μας βοηθήσει και να μας καθοδηγήσει προς τη σωστή κατεύθυνση για ένα όμορφο αποτέλεσμα. Πήραμε πολύ θετικά σχόλια από γονείς και μαθητές μας σχετικά με τη λειτουργία και παρουσία της ιστοσελίδας μας στο διαδύκτιο. Συστήνουμε ανεπιφύλακτα την εταιρία J.C.S.L Ltd   ξέροντας ότι η ποιότητα της δουλειάς της είναι άριστη.

 


 

 

 VPNS Technology Ltd

 

 

vpns

 

Zoom-icon  Παραδείγματα SEO
SEO Κύπρος
Keyword SERP
Συστήματα Συναγερμού Κύπρος
Πρώτη Σελίδα Button-Next-icon
Συστήματα Συναγερμού Λευκωσία Πρώτη Σελίδα Button-Next-icon
Συστήματα ασφαλείας Κύπρος Πρώτη Σελίδα Button-Next-icon
CCTV Κυπρος Πρώτη Σελίδα Button-Next-icon
Graph-icon Analytics webpage Visit site

[/grid5]

[/row]

[row]

[grid12]

Thumb-Up-iconΜαρτυρία Πελάτη : Σοφιανός Μιχαήλ

Διευθυντής VPNS TECHNOLOGY LTD

 


  

 Θερμοστάλ

 

 

thermostahl-new

 

Zoom-icon  Παραδείγματα SEO
SEO Κύπρος, SEO Ελλάδα, Παγκόσμιο SEO
Keyword SERP
Θερμοστάλ
Πρώτη Σελίδα Button-Next-icon
Λέβητες Πέλλετ Πρώτη Σελίδα Button-Next-icon
Ηλιακοί Θερμοσίφωνες Πρώτη Σελίδα Button-Next-icon
Λέβητες Βιομάζας Πρώτη Σελίδα Button-Next-icon
Graph-icon Analytics webpage Visit site

 

Thumb-Up-iconΜαρτυρία Πελάτη :

Διευθυντής Θερμοστάλ Σόλαρ

Under Construction

 


 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΑΣ


jcsl big bullet straightΘα σας τηλεφωνήσουμε για να δούμε ακριβώς τις ανάγκες της εταιρείας σας.

jcsl big bullet straightΘα ετοιμάσουμε την καλύτερη προσφορά για την εταιρεία σας βασισμένη στις συγκεκριμένες προδιαγραφές που θα μας δώσετε.Ακολουθήστε τον σύνδεσμο για να διαβάσετε την Πολιτική απορρήτου της JCSL Ltd
Σημειώστε ότι για να μπορέσουμε να λάβουμε ή να επεξεργαστούμε τα στοιχεία επικοινωνίας σας και να προετοιμάσουμε μια προσφορά για την επιχείρησή σας, πρέπει να αποδεχτείτε την πολιτική απορρήτου επιλέγοντας ΝΑΙ στο κουμπί επιλογής πιο πάνω .

ΚΛΕΙΣΤΕ ΕΝΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΑΖΙ ΜΑΣjcsl big bullet straightΘα σας πάρουμε ΤΗΛ για την επιβεβαίωση της συνάντησης!

Ακολουθήστε τον σύνδεσμο για να διαβάσετε την Πολιτική απορρήτου της JCSL Ltd
Σημειώστε ότι για να μπορέσουμε να λάβουμε ή να επεξεργαστούμε τα στοιχεία επικοινωνίας σας και να προετοιμάσουμε μια προσφορά για την επιχείρησή σας, πρέπει να αποδεχτείτε την πολιτική απορρήτου επιλέγοντας ΝΑΙ στο κουμπί επιλογής πιο πάνω .

ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΑΣ

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΜΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΑΣ.

Ακολουθήστε τον σύνδεσμο για να διαβάσετε την Πολιτική απορρήτου της JCSL Ltd
Σημειώστε ότι για να μπορέσουμε να λάβουμε ή να επεξεργαστούμε τα στοιχεία επικοινωνίας σας και να προετοιμάσουμε μια προσφορά για την επιχείρησή σας, πρέπει να αποδεχτείτε την πολιτική απορρήτου επιλέγοντας ΝΑΙ στο κουμπί επιλογής πιο πάνω .

Επικοινωνία

JCSL Cyprus Contact Details T (357) 22-23 24 82

JCSL Cyprus Contact Details K (357) 95-11 62 77

JCSL Cyprus Contact Details Φ (00357) 22-25 37 36

JCSL Canada Contact Details T 1 (437) 888 5150

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.    Skype   Viber out

 

 

J.C.S.L LTD
Αγίας Φιλοθέης 9, Λακατάμια ( 2334), Λευκωσία