Εμπιστευτείτε την JCSL Ltd… την εταιρεία outsourcing για το διαδικτυακο μαρκετινγκ  της επιχείρησης σας!

 

Η σημασία του διαδικτυακού μάρκετινγκ για την επιχείρησή σας.

Οι τάσεις στον χώρο του διαδικτυακού μάρκετινγκ κινούνται με ταχύτητα φωτός την εποχή μας. Ακόμη και οι επιχειρηματίες που στηρίζουν το παραδοσιακό μοντέλο μιας επιχείρησης γνωρίζουν οτι καμία ανάπτυξη δεν μπορεί να αναμένεται χωρίς μια σταθερή, μακροπρόθεσμη στρατηγική διαδικτυακού μάρκετινγκ.

Οι καταναλωτές έχουν επίσης μεταβάλλει τη μέθοδο με την οποία αναζητούν υπηρεσίες και επώνυμα προϊόντα αφού πλέον αυτή γίνεται με χρήση του διαδικτύου μέσω υπολογιστών ή φορητών συσεκευών και κινητών. Ωστόσο, μόλις κατανοήσει ο επιχειρηματίας την αναγκαιότητα του διαδικτυακού μάρκετινγκ θα πρέπει επίσης να συνηδειτοποιήσει ότι ο τρόπος με τον οποίο αυτό γίνεται είναι εξίσου σημαντικός.

outsourcing by jcsl

Τα οφέλη ανάθεσης σε εταιρεία οutsourcing το διαδικτυακό μάρκετινγκ της επιχείρησης σας!

Τα μειωμένα κόστη είναι ο πρωταρχικός λόγος για τον οποίο θα πρέπει να αναθέσετε κάπου το δικτυακό μάρκετινγ της εταιρείας σας. Αν δεν επιλέξετε την ανάθεση σε εταιρεία outsourcing θα πρέπει να προσλάβετε ανθρώπινο δυναμικό για να δημιουργήσετε ένα νέο τμήμα. Ωστόσο η διαδικασία της επιλογής προσωπικού έχει εξαιρετικά υψηλό κόστος.

Η διατήρηση του νεοϊδρυθέντος τμήματος διαδικτυακού μάρκετινγκ μπορεί να αποδειχτεί επίσης μια πρόκληση, ειδικά για τις μικρές επιχειρήσεις. Αν, όμως, αναθέσετε σε εταιρεία outsourcing, το δικτυακό μάρκετινγκ της εταιρείας σας, θα πληρώσετε μόνο για τις υπηρεσίες που θέλετε, μόνο όταν αυτές τις χρειάζεστε πραγματικά. Δεν είναι επίσης απαραίτητο να επενδύσετε σε εξοπλισμό και εκπαίδευση προσωπικού.

Η εταιρεία μας JCSL Ltd διαθέτει όλους τους απαραίτητους πόρους και μπορεί να σας βοηθήσει να αναπτύξετε μια αειφόρο στρατηγική έτσι ώστε να μην χρειάζεται να επενδύσετε σε προσωπικό για το δικτυακό μάρκετινγκ της εταιρείας σας.

Τί είδους υπηρεσίες μπορούν να ανατεθούν σε μια επιχειρήση ανάθεσης διαδικτυακού μάρκετινγκ όπως είναι η JCSL Ltd;

Το διαδικτυακό μάρκετινγκ είναι ένας όρος-ομπρέλα που περιλαμβάνει όλες τις πρακτικές που μια εταιρεία χρησιμοποιεί για διαδικτυακή προώθηση. Όταν μας αναθέσετε την  υπηρεσία διαδικτυακού μάρκετινγκ, η εταιρεία μας μπορεί να αναλάβει και να φροντίσει για όλες τις διαδικασίες. Αναφερόμαστε σε διαδικτυακή υπηρεσία και επομένως η απόσταση δεν αποτελεί εμπόδιο σε μια τέτοια συνεργασία. Στην JCSL Ltd εμείς, έχοντας προσληφθει ως σύμβουλοί διαδικτυακού μάρκετινγκ της εταιρείας σας  δεν περιοριζόμαστε απο την απόσταση και,εφόσον συζητάμε σε τακτική βάση,μπορούμε να σας προσφέρουμε μια υπηρεσία διαδικτυακής προώθησης που περιλαμβάνει:

  • Σχεδιασμό Ιστοσελίδας, Ανάπτυξη και συντήρηση
  •  Σχεδιασμό ηλεκτρονικού κατασήματος, Ανάπτυξη και συντήρηση
  • Βελτιστοποίηση στις Μηχανές Αναζήτησης
  • Προώθηση μέσω Κοινωνικών Δικτύων
  • Διαφήμιση με πληρωμή ανα κλικ
  • Εκστρατείες προώθησης μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
  • Υπηρεσίες συμβουλευτικής σχετικά με τη διαδικτυακή προώθηση
  • Και ακόμη περισσότερα

Γιατί η εταιρεία outsourcing JCSL Ltd μπορεί να αναλάβει επιτυχώς το δικτυακό μάρκετινγκ της επιχείρησης σας;

Όταν προχωρήσετε με μια outsourcing εταιρεία για το δικτυακό μάρκετινγκ της εταιρείας σας, η τιμή και η ποιότητα θα πρέπει εξίσου να σας απσχολούν. Ευτυχώς για εσάς η JCSL Ltd είναι μια εταιρεία outsourcing με έδρα την Λευκωσία στην Κύπρο και η οποία μπορεί να σας τα προσφέρει και τα δυο. Στην JCSL Ltd προσφέρουμε μια ακαταμάχητη σχέση τιμής-ποιότητας και αν θελήσετε να μας αναθέσετε το δικτυακό μάρκετινγκ της εταιείας σας, θα λάβετε υπηρεσίες 5 αστέρων με πολύ μικρό κόστος.

Διαθέτουμε την υποδομή και την τεχνολογία να υποστηρίξουμε τους πελάτες μας στην προσπάθειά τους να διευρύνουν την διαδικτυακή τους παρουσία και να χτίσουν αειφόρες στρατηγικές ψηφιακής προώθησης  μέσα απο πολλά κανάλια. Είμαστε μια εταιρεία με βάση την Κύπρο, διαθέτουμε σημαντική επαγγελματική εμπειρία στο διαδικτυακό μάρκετινγκ και μπορούμε να παρέχουμε τις βέλτιστες και πιο καινοτόμες λύσεις σε προσιτές τιμές.

Καλέστε μας στο 22-232482 για ένα ραντεβού όπου θα συζητήσουμε τις ανάγκες σας σε ότι αφορά το outsourcing του δικτυακού μάρκετινγκ της επιχείρησής σας. Πιστεύουμε ότι έχουμε πολλά να σας προσφέρουμε και μια συνάντηση μαζί μας θα σας βοηθήσει να κάνετε μια αξιολόγηση επ’αυτού. Παρακαλούμε να μας αφήσετε τον αριθμό τηλεφώνου σας παρακάτω ή να ζητήσετε κάποιο ραντεβού.