Αξιολόγηση Χρήστη: 5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά
 

 

Αν έχετε φτάσει σε αυτή την ιστοσελίδα , τότε θα πρέπει να ψάχνεται για την φράση “κατασκευή ιστοσελίδων” . Το ότι βρήκατε αυτή την ιστοσελίδα μέσα από περίπου 450000 αποτελέσματα μιας μηχανής αναζήτησης λέγεται προώθηση ιστοσελίδων..

Θα πούμε περισσότερα γι' αυτό αργότερα αλλά προς το παρόν θα θέλαμε να σας πούμε περισσότερα γι' αυτό που σας έφερε στην ιστοσελίδα μας…. Ας μιλήσουμε λοιπόν για " κατασκευή ιστοσελίδων ".

 

website design checklist 1200px

Τι πρέπει να προσέξετε !| Κατασκευή ιστοσελίδων

Μέσα από αυτό το άρθρο θα βρείτε ένα δωρεάν οδηγό (Checklist ) σχετικά με την κατασκευή ιστοσελίδων. Διαβάστε λοιπόν το οδηγό αυτό για να γνωρίζεται τι πρέπει να περιμένετε από την επένδυσή σας στην κατασκευή ιστοσελίδων.  

 

Κατασκευή ιστοσελίδων | Εισαγωγή

 

About Cyprus Web Design Services

Προφανώς αναζητάτε την φράση “Kατασκευή ιστοσελίδων” γιατί πιστεύετε ότι το διαδίκτυο μπορεί να ωφελήσει την επιχείρησή σας! Ξέρετε όμως με ποιό τρόπο; Πως λοιπόν μπορούν οι υπηρεσίες Διαδικτύου να σας βοηθήσουν να ευθυγραμμίσετε τους επιχειρηματικούς σας στόχους με τη σύγχρονη τεχνολογία και τις επιχειρηματικές ευκαιρίες που προσφέρονται στις μέρες μας μέσω Διαδικτύου;

Όπως θα ανακαλύψετε σύντομα όταν όταν η κατασκευή μιας ιστοσελίδας δεν θα πρέπει να περιορίζοται στο σχεδιασμό της . Πολλοί άλλοι παράγοντες πρέπει να ληφθούν υπόψη για να είστε σίγουροι ότι η επένδυσή σας στην Kατασκευή ιστοσελίδας θα αποφέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα. 

 

  Κατασκευή ιστοσελίδων | Δωρεάν Οδηγός

 

web-design-cyprus-checklist

Ας προχωρήσουμε λοιπόν με τον δωρεάν οδηγό που σας υποσχεθήκαμε σχετικά με την Kατασκευή ιστοσελίδων! Θα ανακαλύψετε σύντομα ότι οι υπηρεσίες για Kατασκευή ιστοσελίδων πρέπει να προσφέρουν πολύ περισσότερα από ένα εντυπωσιακό design ιστοσελίδας αν αυτές πρόκειται να βοηθήσουν πραγματικά την επιχείρησή σας . 

 

Σημαντικός ο σχεδιασμός ιστοσελίδων αλλά δεν αρκεί!

Παρακαλούμε μην μας παρεξηγήσετε λέγοντας σας ότι ο σχεδιασμός μιας ιστοσελίδας είναι σημαντικός αλλά δεν αρκεί. Θα θέλαμε να τονίσουμε ότι ο σχεδιασμός μιας ιστοσελίδας δεν πρέπει να αγνοείται όταν κατασκευάζουμε μια ιστοσελίδα. Όχι …. Σίγουρα όχι.

 

 Σχεδιασμός ιστοσελίδων | Σημασία

 

website-design-cyprus

 

Ο σχεδιασμός ( το design) είναι σαν τα ρούχα που φοράμε για μια συνέντευξη - το ντύσιμο είναι σημαντικό , αλλά δεν πρέπει ποτέ να είναι αυτό που καθορίζει αν θα πάρουμε την δουλειά ή όχι. Αν κάποιος θέλει να κερδίσει από το διαδίκτυο στις μέρες μας για την επιχείρησή του, πρέπει να κοιτάξει πέρα από το design της ιστοσελίδας του.

Μία από τις τελευταίες τάσεις στο σχεδιασμό αυτές τις μέρες είναι η τεχνική του Parallax scrolling. Χρησιμοποιώντας αυτή την τεχνική κάνουμε εικόνες φόντου κινούνται πιο αργά από ότι οι εικόνες  στο προσκήνιο δίνοντας ψευδαίσθηση βάθους και 3D εφέ. Ενώ χρησιμοποιούμε τέτοιες τεχνικές στα σχέδιά μας για να κάνουμε τις ιστοσελίδες μας πιο εντυπωσιακές προσπαθούμε πάντα να βρούμε την ισορροπία μεταξύ της απλότητας (να πάρει το μήνυμα εύκολα και ξεκάθαρα ο περιηγητής) και των εντυπωσιακών εφέ που θα κάνουν τους  επισκέπτες να θαυμάσουν το σχεδιασμό της ιστοσελίδας σας.

Ο σχεδιασμός είναι αυτό που βλέπουν οι άλλοι όταν φτάνουν στην ιστοσελίδα μας και οι υπηρεσίες για Kατασκευή ιστοσελίδων πρέπει να δίνουν εντυπωσιακό και ταυτόχρονα απλό και φιλικό προς το χρήστη σχεδιασμό στους επισκέπτες ενός δικτυακού τόπου . Σίγουρα όμως δεν πρέπει να δίνουν μόνο αυτό!

 

 Δέκα σημαντικές πτυχές που πρέπει να ληφθούν υπόψη για την επιλογή εταιρείας για Kατασκευή ιστοσελίδων.

 

on-page-optimisation-cyprus

 

Ένας εντυπωσιακός σχεδιασμός μιας ιστοσελίδας από μόνος του μπορεί να αποδειχθεί άχρηστος αν πολλές άλλες πτυχές που δεν συμπεριληφθούν κατά την κατασκευή της ιστοσελίδας. Παρακάτω θα βρείτε δέκα σημαντικές πτυχές που θα πρέπει να γνωρίζετε πριν επενδύσετε σε Kατασκευή ιστοσελίδων.

Οι υπηρεσίες για Kατασκευή ιστοσελίδων πρέπει να προσφέρουν τρόπους και προτάσεις για να προσελκύσουν περιηγητές στο site σας.

 

 

Responsive Σχεδιασμός


responsive-design-cyprus

Θέλετε την απόλυτη σχεδιαστική εμπειρία για την ιστοσελίδα σε όποιαδήποτε συσκευή προβάλεται; Θέλετε να πετύχετε ελάχιστο zooming, panning όταν η ιστοσελίδα σας προβάλλεται από διαφορετικές συσκευές (π.χ. tablets, κινητά τηλέφωνα, φορητούς υπολογιστές); Θα πρέπει λοιπόν ο σχεδιασμός ιστοσελίδων να γίνεται με τρόπο ώστε αυτός να ανταποκρίνεται ( Responsive) σε διαφορετικές συσκευές.

Μερικές τεχνικές λεπτομέρειες του σχεδιασμού ιστοσελίδων Responsive


Τα βασικά συστατικά ενός responsive σχεδιασμού είναι: flexible images, Fluid grid και CSS media queries  Ωστόσο, δεν χρειάζεται να μπείτε στις τεχνικές λεπτομέρειες ενός responsive σχεδιασμού αναλυτικά. Απλά θα πρέπει ο responsive σχεδιασμός να  είναι μία από τις απαιτήσεις σας όταν σκέφτεστε τον σχεδιασμό της ιστοσελίδας σας. Αν έχετε ήδη ένα δικτυακό τόπο που δεν υποστηρίζει Responsive σχεδιασμό, τότε  αξίζει τον κόπο να προχωρήσετε σε εκ νέου σχεδιασμό για να συμπεριλάβετε αυτό το σημαντικό χαρακτηριστικό. Ο Responsive σχεδιασμός έχει σήμερα γίνει τόσο σημαντικός ώστε οι αλγόριθμοι Βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης Google τον λαμβάνουν πολύ σοβαρά υπόψη, ιδίως κατά την εμφάνιση των αποτελεσμάτων αναζήτησης για κινητές συσκευές.

Σε αυτό το βίντεο μπορείτε να δείτε ένα responsive design για ένα από τα έργα σχεδιασμού ιστοσελίδων μας. Δείτε πώς η ιστοσελίδα ανταποκρίνεται σε οθόνες διαφορετικής ανάλυσης(window resizing). Τα πάντα αναπροσαρμόζονται δυναμικά ώστε να ταιριάξουν στην οθόνη, έτσι ώστε να προσφέρεται η βέλτιστη εμπειρία θέασης στον επισκέπτη του ιστοχώρου.

 

Κατασκευή ιστοσελίδων χωρίς την κατάλληλη υποδομή είναι άχρηστη


platform

Είναι πολύ σημαντικό να δώσουμε έμφαση στην πλατφόρμα δημιουργίας κατασκευής της ιστοσελίδας που η εταιρεία με την οποία θα συνεργαστείτε χρησιμοποιεί για κατασκευή ιστοσελίδων Ελλάδα.

Μια πλατφόρμα ανοικτού κώδικα θα σας δώσει το δυναμικό να επεκτείνετε και να αναπτύξετε την ιστοσελίδα σας καθώς η εταιρεία σας μεγαλώνει και επεκτείνεται.
Η Πλατφόρμα που θα χρησιμοποιηθεί για κατασκευή και προώθηση ιστοσελίδων πρέπει να είναι σε θέση να παρέχει απεριόριστες λειτουργίες ( Υποστήριξη για ηλεκτρονικό κατάστημα, εφαρμογές για διαφορετικούς τομείς της αγοράς , κ.λπ.) που θα εξασφαλίσουν την επέκταση της ιστοσελίδα σας καθώς η εταιρεία σας μεγαλώνει και επεκτείνεται.

  

 Η σημασία του Ίντερνετ Μάρκετινγκ


ppc

Οι διαφημίσεις PPC ( pay per click) είναι το κυριότερο εισόδημα των εταιρειών μηχανών αναζήτησης και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης σε όλο τον κόσμο .

Γνωρίζατε ότι ή μοναδική πηγή εισοδήματος για την περίφημη Google οφείλεται στις διαφημίσεις PPC ; Οι διαφημίσεις αυτές περιλαμβάνονται στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης ( Τα πρώτα και τελευταία επισυμαμένα αποτελέσματα κάθε σελίδας καθώς και τα αποτελέσματα που φαίνονται στη δεξιά στήλη της σελίδας αποτελεσμάτων της μηχανής αναζήτησης Google) .
Με τις διαφημίσεις PPC μπορείτε να καθορίσετε πότε θα εμφανίζονται οι διαφημίσεις σας αναλόγως τις λέξεις φράσεις που χρησιμοποιούν οι περιηγητές στις μηχανές αναζήτησης , την τοποθεσία απο την οποία οι περιηγητές δημιουργούν την αναζήτηση τους ( π.χ. Κύπρος ή Ελλάδα ) και άλλες μεταβλητές ώστε οι ηλεκτρονικές εκστρατείες των διαφημίσεων αυτών να γίνονται βάση τις απαιτήσεις της επιχείρησής σας .

Η υπηρεσία αυτή επιτρέπει με σχετικά χαμηλό κόστος την δημιουργία διαφημίσεων στο διαδίκτυο βάση του προϋπολογισμού σας για άμεσα αποτελέσματα που αποδεικνύονται από τις στατιστικές εκθέσεις. Η κατασκευή ιστοσελίδων  μπορεί να ενισχυθεί από διαφημίσεις PPC ιδιαίτερα στο αρχικό στάδιο της λειτουργίας της.

Παράλληλα διαφημίσεις PPC στα διάφορα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θα ενισχύσουν ακόμα περισσότερο το στρατηγικό μάρκετινγκ της εταιρείας σας.

 

Ενσωμάτωση μέσων κοινωνικής δικτύωσης (Social Media)


 

social-media-cyprus

Όταν μιλάμε για μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφερόμαστε στα μέσα τα οποία επιτρέπουν μέσω διαδικτύου την αλληλεπίδραση μεταξύ των ανθρώπων οι οποίοι και δημιουργούν, μοιράζονται και να ανταλλάσσουν πληροφορίες και ιδέες σε εικονικές κοινότητες και δίκτυα (Πηγή http://en.wikipedia.org/wiki/Social_media ) .


Το Twitter , το Facebook , το YouTube δεν είναι παρά μόνο μερικά από τα πιο διάσημα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στο διαδίκτυο σήμερα . Αυτά τα μέσα μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποτελεσματικά ως μέρος του μάρκετινγκ μέσω Διαδικτύου για να προσελκύσουν επισκέπτες στην ιστοσελίδα σας, μια διαδικασία γνωστή ως Social Media Optimization (SMO βελτιστοποίηση μέσων κοινωνικής δικτύωσης) .

Η ενσωμάτωση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης στην κατασκευή ιστοσελίδων γίνεται με κουμπιά Share και Like us on facebook ώστε με πολύ απλό αλλά αποδοτικό τρόπο να διαφημίζονται οι υπηρεσίες και τα προϊόντα μιας εταιρείας σε ένα μεγάλο αριθμό ανθρώπων με ιογενή μορφή.

Εσωματώνοντας τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ( Viral Marketing ) στην στην κατασκευή ιστοσελίδων Ελλάδα επιτρέπετε στους πελάτες που επισκέπτονται την ιστοσελίδα σας να μοιραστούν τις πληροφορίες που βρίσκουν σ’ αυτήν με άλλους υποψήφιους πελάτες με ιογενές τρόπο ( Ένας χρήστης μοιράζεται τις πληροφορίς με πολλούς και αυτοί στην συνέχεια με άλλους κ.λ.π). Αυτός είναι ακόμη ένας αποτελεσματικός τρόπος για προώθηση ιστοσελίδων.

 

Σύστημα Διαχείρισης Περιεχομένου ( CMS )


 

joomla

Χρησιμοποιόντας ένα σύστημα διαχείρισης περιεχομένου για την κατασκευή ιστοσελίδων μπορεί να απλοποιήσει την ενημέρωση του περιεχομένου της ιστοσελίδας σας . Αυτό προσφέρει μια φιλικό προς το χρήστη περιβάλλον( τύπου επεξεργαστή κειμένου) ώστε εύκολα να ενημερώνει και να δημοσιεύει άρθρα ,φωτογραφίες , βίντεο κλπ.

wordpress

Ένα Σύστημα Διαχείρισης Περιεχομένου ελαχιστοποιεί τις δαπάνες που χρειάζεται μια εταιρεία για τη συντήρηση της ιστοσελίδας της ενώ σας δίνει τον πλήρη έλεγχο πάνω στο περιεχομένο της ιστοσελίδας σας .

 

 Καμπάνιες Email |Email Μαρκετινγκ


 

email-campaigns-cyprus

Οι Καμπάνιες Email προσφέρουν μια εύκολη και αποτελεσματική λύση μάρκετινγκ Διαδικτύου για προωθηση ιστοσελίδων, υπηρεσιών και προιόντων όπως επίστης για να ενημέρωση των πελατών μιας επιχείρησης σχετικά με προσφορές , νέα προϊόντα και υπηρεσίες .

 

Κατασκευή ιστοσελίδων και το Ηλεκτρονικό εμπόριο


 

e-shop-cyprus

Προσθέτοντας στην κατασκευή ιστοσελίδων την δυνατότητα διεξαγωγής ηλεκτρονικού εμπορίου, μπορείτε να αυξήσετε τις πωλήσεις της επιχείρησής σας και να προωθήσετε την μεσαίου μεγέθους εταιρεία σας στο επόμενο επίπεδο , χωρίς να επενδύσετε πολλά χρήματα ;
Ένα on-line ηλεκτρονικό κατάστημα μπορεί να βοηθήσει την εταιρεία σας να πουλά τα προϊόντα / υπηρεσίες της τόσο σε τοπικό ( π.χ. Ελλάδα ή η Κύπρος ) αλλά και παγκόσμιο επίπεδο ( Ευρώπη, Ασία και υπόλοιπο κόσμο ) . Μια μικρή εταιρεία με μια καλή ιστοσελίδα ηλεκτρονικού καταστήματος μπορεί να ανταγωνιστεί αποτελεσματικά τις μεγάλες εταιρείες του τομέα της .

 

 
Προσοχή στην φιλοξενεία της ιστοσελίδας σας


web-hosting

Οι υπηρεσίες για φιλοξενεία ιστοσελίδων παρόλο που δεν έχουν άμεση σχέση με τις υπηρεσιες για κατασκευή ιστοσελίδων μπορεί να αποδειχθεί ότι είναι πολύ σημαντικές τόσο από την άποψη της απόδοσης αλλά και στο κόστος συντήρησης της ιστοσελίδας σας.


Η εταιρεία φιλοξενείας ιστοσελίδων με την οποία συνεργάζεται η εταιρεία για την κατασκευή ιστοσελίδων Ελλάδα πρέπει να είναι σε θέση να παρέχει την αξιοπιστία και ταχύτητα στην ιστοσελίδα σας. Τεχνολογίες Super Cashe, εργαλεία βελτιστοποίηση της ταχύτητας , ο αριθμός αντιγράφων ασφαλείας ( backups) είναι όλα ζωτικής σημασίας για την ιστοσελίδα σας .

Πολλές εταιρείες για κατασκευή ιστοσελίδων στην Ελλάδα και Κύπρο ξεκινούν με χαμηλό αρχικό κόστος για το σχεδιασμό ιστοσελίδων που προσφέρονται , αλλά χρεώνουν πολύ ακριβά ετήσια πακέτα φιλοξενίας . Φιλοξενία για 1 GB με λειτουργίες που ήδη αναφέρθηκαν θα πρέπει να έχουν μια λογική ετήσια τιμολόγηση (π.χ 80 ευρώ / έτος ) .

 

Γράφτεικε απο τον

Prodromos Kikas

BEng, MSc -DIC

Κατασκευή και προώθηση ιστοσελίδων

 Για ένα ραντεβού τηλ:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΑΣ


jcsl big bullet straightΘα σας τηλεφωνήσουμε για να δούμε ακριβώς τις ανάγκες της εταιρείας σας.

jcsl big bullet straightΘα ετοιμάσουμε την καλύτερη προσφορά για την εταιρεία σας βασισμένη στις συγκεκριμένες προδιαγραφές που θα μας δώσετε.Ακολουθήστε τον σύνδεσμο για να διαβάσετε την Πολιτική απορρήτου της JCSL Ltd

ΚΛΕΙΣΤΕ ΕΝΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΑΖΙ ΜΑΣjcsl big bullet straightΘα σας πάρουμε ΤΗΛ για την επιβεβαίωση της συνάντησης!

Ακολουθήστε τον σύνδεσμο για να διαβάσετε την Πολιτική απορρήτου της JCSL Ltd

ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΑΣ

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΜΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΑΣ.

Ακολουθήστε τον σύνδεσμο για να διαβάσετε την Πολιτική απορρήτου της JCSL Ltd