Κατασκευή Eshop | Δημιουργία Eshop | J.C.S.L Ltd

Κατασκευαζουμε

Eshops

Θέλετε να αυξήσει τις πωλήσεις σας και να πάρετε την εταιρεία σας στο επόμενο στάδιο, χωρίς να επενδύσετε πολλά χρήματα;

Κατασκευη Eshop με βαση τις καλυτερες τακτικες δημιουργιας eshop απο την J.C.S.L Ltd

Σχεδιασμός Eshop με Οπτική Ιεραρχία

O νόμος του Φιτς αναφέρει ότι οι άνθρωποι έλκονται πιο κοντά στο αντικείμενο το οποίο είναι μεγαλύτερο και πιο κοντά σε αυτούς. Έτσι η οπτική ιεραρχία γίνεται σημαντική στον σχεδιασμό ενός Eshop. Ορισμένες μελέτες έδειξαν μεγάλη αύξηση των πωλήσεων E-shop με κάποια αλλαγή στον σχεδιασμό του κουμπιού “Προσθήκη στο Καλάθι” ή αλλάζοντας το χρώμα και το μέγεθος ή την θέση του σε σχέση με την υπόλοιπη σελίδα. Αν τα τηλεφωνήματα είναι ο κύριος λόγος που η επιχείρησή σας δημιουργεί πελάτες τότε ο αριθμός τηλεφώνου της επιχείρησης σας πρέπει να έχει μια περίοπτη θέση στην ιστοσελίδα σας.  Στην JCSL Ltd ο σχεδιασμός και η κατασκευή Eshop γίνεται πάντα με έμφαση σε εκείνα τα στοιχεία που είναι πιο σημαντικά και τα οποία θα οδηγήσουν τους επισκέπτες στην απόφαση να αγοράζουν τα προϊόντα σας.

Κατασκευή Eshop με έμφαση στην παρουσίαση των προϊόντων σας

Συμβουλεύουμε τους πελάτες μας να δώσουν ιδιαίτερη έμφαση στην παρουσίαση των προϊόντων τους. Οι προσφορές, νέες αφίξεις, τα δημοφιλέστερα  προϊόντα τους πρέπει να παρουσιάζονται με σωστό τρόπο προκειμένου να κερδίσουν την προσοχή των επισκεπτών κάνοντας τους να θέλουν να μάθουν περισσότερα.

Δημιουργία Eshop με έμφαση στις Περιγραφές Προϊόντων

Σε πολλά προϊόντα όπου οι προδιαγραφές των προϊόντων έχουν σημασία οι μελέτες δείχνουν ότι το 20% του χρόνου των επισκέπτών σε ένα Eshop δαπανώνται για παρατήρηση εικόνων, ενώ το 80% δαπανάται για την ανάγνωση κειμένου (π.χ. όταν πρόκειτε για αγορά ενός υπολογιστή ή τηλεόρασης). Από την άλλη πλευρά, η αγορά ενός φορέματος ή ένός πουκάμισου είναι έντονα οπτικά και οι πελάτες ενδιαφέρονται περισσότερο στο να έχουν ένα ζουμ στο προϊόν ( καλύτερη οπτική εικόνα ) . Ακόμα και σ’ αυτή την περίπτωση ακόμα και τα πουκάμισα ή τα φορέματα δεν μπορεί να τα αγγίξει κανείς όταν τα βλέπει σε ένα Eshop και έτσι θα πρέπει να δώσετε αυτό το συναίσθημα στον πελάτη σας από μια έυστοχη περιγραφή κειμένου και ποιοτικές εικόνες.

Πρέπει να αποκτήσετε την εμπιστοσύνη των επισκεπτών σας στο E Shop

Αναμένετε οι επισκέπτες να μετατραπούν σε πωλήσεις. Για να απλώσει όμως κάποιος το χέρι του για να φτάσει το πορτοφόλι του και να αγοράσει από εσάς πρέπει να σας εμπιστευτεί. Αυτό είναι κάτι που οι μεγάλες και γνωστές εταιρείες συνήθως δεν αντιμετωπίσουν. Το όνομά τους είναι αρκετό για να διατηρήσει την αναγνώριση και την αξιοπιστία της επωνυμίας. Έτσι, για να ανταγωνιστείτε σε ένα ταχέως αναπτυσσόμενο και επιθετικό ηλεκτρονικό εμπόριο πρέπει να δοθεί έμφαση στην ασφάλεια κατά την δημιουργία e shop. Επομένως, κάποιος πρέπει να διασφαλίσει ότι οι πληροφορίες πελατών είναι ασφαλείς, η μέθοδος αγοράς παραμένει απλή, εύκολη και ξεκάθαρη στον αγοραστή. Επισης αξιοπιστία μπορείτε να κερδίσετε απο τους πελάτες σας με την πολιτική επιστροφής και την εγγύηση που τους εξασφαλίζεται όπως επίσης και την καλή υποστήριξη πριν από την πώληση. Τα σήματα εμπιστοσύνης, όπως η ασφάλεια SSL , TRUSTe, Geo Trust, McAfee είναι επίσης ένας αποτελεσματικός τρόπος για να αποκτήσετε την εμπιστοσύνη των επισκεπτών του ιστότοπού σας. Απλώς βεβαιωθείτε ότι αυτό που διαφημίζετε είναι αλήθεια, διότι διαφορετικά θα χάσετε την εμπιστοσύνη τους εντελώς. Η αποδοχή απο τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι επίσης σήμερα ένα σοβαρό σημάδι αξιοπιστίας για μια εταιρεία – Ένας ιστότοπος με μεγάλο αριθμό καλών κριτικών φαντάζει αξιόπτιστος, αν και μερικές φορές αυτό μπορεί να είναι παραπλανητικό. Οι μαρτυρίες πελατών μπορούν επίσης να διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο ειδικά αν προέρχονται από αξιόπιστα άτομα.

Χρησιμοποιήστε ειδικές προσφορές

Τίποτα δεν τραβάει την προσοχή καλύτερα από τις προσφορές και αυτό είναι που σχεδόν όλοι οι επισκέπτες προσέχουν όταν επισκέπτονται ένα ηλεκτρονικό κατάστημα! Οι καλά παρουσιασμένες προσφορές δημιουργούν ενθουσιασμό στους επισκέπτες που τους κάνουν να θέλουν να αγοράσουν. Δωρεάν αποστολή, κουπόνια δώρων, διαγωνισμοί, οι προσεχείς προσφορές δεν είναι παρά μερικά από τα πράγματα που μπορείτε να συμπεριλάβετε στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα για να κάνετε τους ανθρώπους να το αγαπήσουν. Βεβαιωθείτε ότι αυτά τα πανό είναι στρατηγικά τοποθετημένα στην αρχική σας σελίδα για να τραβήξετε την προσοχή των επισκεπτών.

Γιατί οι άλλοι να αγοράσουν απο το δικό σας Eshop

Είναι σημαντικό να δώσετε με τον ένα ή τον άλλο τρόπο προς τους περιηγητές το μήνυμα ότι αγοράζοντας απο το δικό σας eshop τους συμφέρει. Υπάρχουν πολλά άλλα καταστήματα εκεί έξω που κάνουν την ίδια δουλειά με εσάς και που μπορούν ακόμη και να μειώσουν τις τιμές τους για τα ίδια προιόντα ή υπηρεσίες. Τι κάνει το δικό σας shop διαφορετικό, ώστε οι άλλοι να θέλουν προτιμήσουν εσάς από τους ανταγωνιστές σας ; Πρέπει να είναι ξεκάθαρο το τι υπόσχετε να παραδώσετε και πως αυτό σας κάνει να ξεχωρίζετε από άλλους ανταγωνιστές. Εξετάστε ως παράδειγμα την επιχείρησή μας JCSL Ltd που παρέχει υπηρεσίες σχεδιασμού ιστοσελίδων και μάρκετινγκ Διαδικτύου. Υποσχόμαστε να παραδώσουμε στους πελάτες μας: “Μοναδική λύση που βασίζεται στις ανάγκες της επιχείρησής τους”, “Χρησιμοποιούμε την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στην δημιουργία και κατασκευή eshop”, “Η ικανοποίηση των πελατών είναι η ύψηστη μας προτεραιότητα” e.t.c

Επεκτεινετε την επιχειρηση σας

Δημιουργώντας ένα ηλεκτρονικό κατάστημα κερδίζετε τεράστιες δυνατότητες για την επέκταση της βάσης πελατών σας τόσο σε τοπικές όσο και σε διεθνείς αγορές. Επίσης είναι ένας αποδοτικός και οικονομικός τρόπος αυτοματοποίησης των υπηρεσιών και των πωλήσεων σας με οικονομικά αποδοτικό τρόπο. Μια μικρή εταιρεία που εκμεταλλεύεται σωστά το ηλεκτρονικό εμπόριο μέσα από την κατασκευή eshop μπορεί να ανταγωνιστεί αποτελεσματικά ακόμα και μεγάλες εταιρείες του τομέα της . Η J.C.S.L Ltd υπόσχεται κατασκευή eshop με φανταστικό design, ασφάλεια συναλλαγών και λειτουργικότητα. Επικοινωνήστε μαζί μας για κατασκευή eshop στα μέτρα σας, λαμβάνοντας υπόψη το οικονομικό σας budget και τις ανάγκες της εταιρείας σας. Η κατασκευή eshop μπορεί να βοηθήσει τις πωλήσεις της εταιρεία σας ( ηλεκτρονικό εμπόριο ) τόσο σε τοπικό επίπεδο (π.χ. Ελλάδα, Κύπρο) αλλά και στην παγκόσμια αγορά (Ευρώπη, Ασία και υπόλοιπο κόσμο).

γιατι Eshop

01

Προβολή & Πωλήσεις στην παγκόσμια αγορά:

Το διαδίκτυο εκ φύσεως είναι παγκοσμίας εμβέλειας. Με κατασκευή eshop μπορείτε να διαφημίζετε και να πουλάτε τις υπηρεσίες και προϊόντα της επιχείρησης σας σε δυνητικούς πελάτες χιλιάδες μίλια μακριά. Η προώθηση ιστοσελίδας μπορεί να απευθύνεται σε αγορές ανά το παγκόσμιο σε διαφορετικές γλώσσες.

Ένα eshop δεν δεσμεύεται από χρονικούς περιορισμούς δημόσιες αργίες ή σαββατοκύριακα αλλά προσφέρει υπηρεσίες σε 24ωρη βάση. Με κατασκευή eshop για την επιχείρηση σας ανοίγετε τον δρόμο ώστε οι πελάτες σας να μπορούν να επισπευτούν και να ενημερωθούν για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας ανά πάσα στιγμή (σε 24ωρηβάση) στον δικό τους χρόνο και από την άνεση του καθιστικού τους.

Η αγορά και η πώληση προϊόντων μέσω με κατασκευή e shop δεν ήταν ποτέ πριν πιο εύκολη και προσβάσιμη στην παγκόσμια αγορά. Η κατασκευή e-shop μπορεί να βοηθήσει την εταιρεία σας να προσελκύσει αγορές από όλο τον κόσμο δίνοντας στην επιχείρηση σας τεράστιες δυνατότητες και πλεονεκτήματα έναντι των ανταγωνιστών σας.

 

02

Σχέση ποιότητας και τιμής:

Το αρχικό κόστος για την κατασκευή e-shop είναι αμελητέο σε σχέση με το κόστος ενοικίασης κτιρίου που προϋποθέτει ένα πραγματικό κατάστημα. Το κόστος συντήρησης μετά την κατασκευή e-shop είναι πολύ μικρό ( περιλαμβάνει το κόστος για φιλοξενία ιστοσελίδας και καταχώρηση domain) και μπορεί εύκολα να τροποποιηθεί και να προσαρμοστεί ώστε να καλύπτει τους στρατηγικούς στόχους της επιχείρησής σας καθώς αυτή αναπτύσσεται και επεκτείνεται.

Εύκολη και σωστή κατηγοριοποίηση προϊόντων και αποτελεσματική προβολή τους. Τα προϊόντα μπορούν να κατηγοριοποιηθούν σωστά σε ένα e-shop, ενώ οι εικόνες και τα βίντεο προσφέρουν στους επισκέπτες ζωντανές εικόνες των προϊόντων οι οποίες αποκτούν περαιτέρω αξία συνοδευόμενες από αξιολογήσεις πελατών, κριτικές και ηλεκτρονικά εγχειρίδια.

 

03

Χαμηλότερο κόστος Προώθησης:

Η διαφήμιση e-shop μπορεί να γίνει με σωστή προώθηση ιστοσελίδας που γίνεται κατά την κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος (On page optimisation) ή με άλλες τεχνικές για προώθηση ιστοσελίδας στο διαδίκτυο ( Off page optimisation). H στρατηγικές για προώθηση ιστοσελίδων προσφέρονται σε πολύ χαμηλότερες τιμές από το παραδοσιακές υπηρεσίες μάρκετινγκ. Παρόλα αυτά η διαδικασία για προώθηση ιστοσελίδων είναι αρκετά περίπλοκη και περιλαμβάνει μια μελέτη που γίνεται κατά την κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος αλλά και στην διαδικασία συντήρησης και προώθησης του. Η μελέτη αυτή περιλαμβάνει : μελέτη για τον τίτλο της σελίδας, επικεφαλίδες h1-h5 tags, urls, έρευνα για λέξεις κλειδιά, meta tags, meta περιγραφές, δομή ιστοσελίδας, δημιουργία Do Follow links, βελτιστοποίηση κώδικα εικόνας, προτάσεις περιεχομένου, μάρκετινγκ μηχανών αναζήτησης , προγράμματα ανταλλαγής links , υποβολές σε online καταλόγους, Web Analytics κ.λ.π. Απώτερος στόχος δεν είναι μόνο να αυξηθεί η επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας σας, αλλά με σωστή προώθηση ιστοσελίδας να στοχεύσουμε σε επισκέπτες που ψάχνουν και πραγματικά ενδιαφέρονται για τα προϊόντα σας. Η σωστή SEO θα πρέπει να φέρει τους δυνητικούς πελάτες περιηγητές στο site σας πριν από οποιονδήποτε άλλο site του ανταγωνισμού!

It is estimated that 95% of purchases will be made online by 2040.