Αξιολόγηση Χρήστη: 5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά
 

Θέλετε να αυξήσει τις πωλήσεις σας και να πάρετε την μεσαίου μεγέθους εταιρεία σας στο επόμενο επίπεδο, χωρίς να επενδύσετε πολλά χρήματα; Η κατασκευή eshop μπορεί να βοηθήσει τις πωλήσεις της εταιρεία σας ( ηλεκτρονικό εμπόριο ) τόσο σε τοπικό επίπεδο (π.χ. Ελλάδα, Κύπρο) αλλά και στην παγκόσμια αγορά (Ευρώπη, Ασία και υπόλοιπο κόσμο).

Δημιουργία Eshop | Ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα

Μια μικρή εταιρεία που εκμεταλλεύεται σωστά το ηλεκτρονικό εμπόριο μέσα από την κατασκευή eshop  μπορεί να ανταγωνιστεί αποτελεσματικά ακόμα και  μεγάλες εταιρείες του τομέα της .

Κατασκευή eshop με την υπογραφή της J.C.S.L Ltd.

Η  J.C.S.L Ltd υπόσχεται κατασκευή eshop με φανταστικό design, ασφάλεια συναλλαγών και λειτουργικότητα. Επικοινωνήστε μαζί μας για κατασκευή eshop στα μέτρα σας, λαμβάνοντας υπόψη το οικονομικό σας budget και τις ανάγκες της εταιρείας σας. 

 

Quote jcsl  Στην JCSL Ltd δίνουμε έμφαση στις:

 

Καλύτερες τακτικές σχεδιασμού Ηλεκτρονικού Καταστήματος - Eshop

 

bullet add 40x40Σχεδιασμός  Eshop  με Οπτική Ιεραρχία

O νόμος του Φιτς αναφέρει ότι οι άνθρωποι έλκονται πιο κοντά στο αντικείμενο το οποίο είναι μεγαλύτερο και πιο κοντά σε αυτούς. Έτσι η οπτική ιεραρχία γίνεται σημαντική στον σχεδιασμό ενός Eshop. Ορισμένες μελέτες έδειξαν μεγάλη αύξηση των πωλήσεων E-shop με καποια αλλαγή στον σχεδιασμό του κουμπιού "Προσθήκη στο Καλάθι" ή αλλάζοντας το χρώμα και το μέγεθος ή την θέση του σε σχέση με την υπόλοιπη σελίδα. Αν τα τηλεφωνήματα είναι ο κύριος λόγος που η επιχείρησή σας δημιουργεί πελάτες τότε ο αριθμός τηλεφώνου της επιχείρησής σας πρέπει να έχει μια περίοπτη θέση στην ιστοσελίδα σας κατα την διάρκεια της κατασκευής του Ηλεκτρονικού σας καταστήματος - Eshop. Στην JCSL Ltd ο σχεδιασμός και η κατασκευή Eshop γίνεται πάντα με έμφαση σε εκείνα τα στοιχεία που είναι πιο σημαντικά και τα οποία θα οδηγήσουν τους επισκέπτες στην απόφαση να αγοράζουν τα προϊόντα σας.

Eshop Design Section Separator

bullet add 40x40

 Κατασκευή Eshop  με έμφαση στην παρουσίαση των προϊόντων σας

Συμβουλεύουμε τους πελάτες μας να παρουσιάσουν τις κατηγορίες των προϊόντων τους, προσφορές, νέες αφίξεις, τα δημοφηλέστερα των  προϊόντων τους, προκειμένου να κερδίσουν την προσοχή των επισκεπτών και να τους κάνει να θέλουν να μάθουν περισσότερα.

Eshop Design Section Separator

bullet add 40x40

 Δημιουργία Eshop με έμφαση στις Περιγραφές Προϊόντων 

Σε πολλά προϊόντα όπου οι προδιαγραφές των προϊόντων έχουν σημασία οι μελέτες δείχνουν ότι το 20% του χρόνου των  επισκέπτών σε ένα Eshop δαπανώνται για παρατήρηση εικόνων, ενώ το 80% δαπανάται για την ανάγνωση κειμένου (π.χ. όταν πρόκειτε για αγορά ενός υπολογιστή ή τηλεόρασης). Από την άλλη πλευρά, η αγορά ενός φορέματος ή ένός πουκάμισου είναι έντονα οπτικά και οι πελάτες ενδιαφέρονται περισσότερο στο να έχουν ένα ζουμ στο προϊόν ( καλύτερη οπτική εικόνα ) . Ακόμα και σ' αυτή την περίπτωση ακόμα και τα πουκάμισα ή τα φορέματα δεν μπορεί να τα αγγίξει κανείς όταν τα βλέπει σε ένα Eshop και έτσι θα πρέπει να δώσετε αυτό το συναίσθημα στον πελάτη σας από μια έυστοχη περιγραφή κειμένου και ποιοτικές εικόνες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΑΣ


jcsl big bullet straightΘα σας τηλεφωνήσουμε για να δούμε ακριβώς τις ανάγκες της εταιρείας σας.

jcsl big bullet straightΘα ετοιμάσουμε την καλύτερη προσφορά για την εταιρεία σας βασισμένη στις συγκεκριμένες προδιαγραφές που θα μας δώσετε.Ακολουθήστε τον σύνδεσμο για να διαβάσετε την Πολιτική απορρήτου της JCSL Ltd

Κατασκευή Site

Δημιουργία Site με εντυπωσιακό σχεδιασμό διαχείρηση περιεχομένου, responsive σχεδιασμο, SEO...

Προώθηση ιστοσελίδας

Προωθήστε την ιστοσελίδα της εταιρείας σας στα πρώτα αποτελέσματα μηχανών αναζήτησης.