Αξιολόγηση Χρήστη: 5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά
 

 

Μερικές διευκρινίσεις και οδηγίες που ακολουθούν μπορούν να σας βοηθήσουν να κάνετε οι ίδιοι σας την καταχώρηση domainname, αν αυτό επιθυμείτε.

Φιλοξενία Ιστοσελίδων και Κατοχύρωση domain name

Στο διαδίκτυο πρέπει να γίνεται μοναδικός προσδιορισμός κάθε ιστοσελίδας  με κατοχύρωση domain name  όπως μια πλήρη ταχυδρομική διεύθυνση προσδιορίζει  ένα σπίτι. Παρόλο που η  κατοχύρωση domain name για την δημιουργία ιστοσελίδας θεωρείται ένα απλό έργο, προσεκτική επιλογή του ονόματος βασιζομένη σε λέξεις-κλειδιά είναι πολύ σημαντική για την  σωστή προώθηση ιστοσελίδας.

Φιλοξενια Ιστοσελίδων | Σύνδεση με domain name

Ο  πραγματικός χώρος δίσκου (diskspace) που απαιτείται για δημιουργία ιστοσελίδας στο internet θα πρέπει να ενοικιαστεί από μία εταιρεία φιλοξενίας ιστοσελίδων η οποία σας δημιουργεί  λογαριασμό φιλοξενίας σε έναν από τους υπολογιστές της. Μετά την καταχώρηση  domain name γίνεται συσχέτιση του με τον λογαριασμό  φιλοξενίας  σας. Πρέπει τότε να ενημερώσετε  τους    διακομιστές  ονομάτων ( nameservers ) ώστε να δηλώνουν στο  διαδίκτυο ποια εταιρεία έχει φιλοξενία της ιστοσελίδας σας. Σημειώστε ότι οι διακομιστές ονομάτων προεπιλεγμένα δηλώνουν το domain name σας σε σελίδες στάθμευσης τομέα (registrarservers).

Φιλοξενία Ιστοσελίδων | Επιλογή πακέτου

Όσο αφορά τώρα  την επιλογή του πακέτου για φιλοξενία ιστοσελίδων , συνήθως δίνεται η επιλογή  να αγοράσετε Linux ή Windows hosting. Το πρώτο συνήθως προτιμάται καθώς είναι φθηνότερο, ενώ το Windowshostingείναι απαραίτητο μόνο για ειδικές εφαρμογές web. Επίσης, σημειώστε ότι υπάρχουν διαφορετικές απαιτήσεις για φιλοξενία ιστοσελίδων μεταξύ στατικών ή δυναμικών ιστοσελίδων. Τέλος, ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δοθεί στην ικανότητα της εταιρείας που παρέχει φιλοξενία ιστοσελίδων να παρέχει καλή και γρήγορη εξυπηρέτηση των πελατών, χωρίς την οποία η δημιουργία χώρου για κατασκευή site  μπορεί να γίνει μια πολύ δυσκίνητη και απογοητευτική εμπειρία.

Web Hosting

ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΑΣ


jcsl big bullet straightΘα σας τηλεφωνήσουμε για να δούμε ακριβώς τις ανάγκες της εταιρείας σας.

jcsl big bullet straightΘα ετοιμάσουμε την καλύτερη προσφορά για την εταιρεία σας βασισμένη στις συγκεκριμένες προδιαγραφές που θα μας δώσετε.Ακολουθήστε τον σύνδεσμο για να διαβάσετε την Πολιτική απορρήτου της JCSL Ltd

Κατασκευή Site

Δημιουργία Site με εντυπωσιακό σχεδιασμό διαχείρηση περιεχομένου, responsive σχεδιασμο, SEO...

Προώθηση ιστοσελίδας

Προωθήστε την ιστοσελίδα της εταιρείας σας στα πρώτα αποτελέσματα μηχανών αναζήτησης.