Αξιολόγηση Χρήστη: 5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά
 

Η Κοινωνική δικτύωση αναφέρεται στην σύγχρονη τεχνολογία αλληλεπίδρασης μεταξύ των ανθρώπων ώστε να δημιουργούν, να μοιράζονται και να ανταλλάσσουν πληροφορίες και ιδέες σε εικονικές κοινότητες και δίκτυα. http://en.wikipedia.org/wiki/Social_media. 

Κοινωνική δικτύωση

Το Twitter, το Facebook, το YouTube δεν είναι παρά μόνο μερικά από τα πιο διάσημα μέσα για κοινωνική δικτύωση στο διαδίκτυο σήμερα. Αυτά τα μέσα μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποτελεσματικά για προώθηση ιστοσελίδων, μια διαδικασία γνωστή ως Social Media Optimization ( SMO ). Κουμπιά Sharing, Like us on Facebook , τροφοδοσία rss  προσφέρουν ένα εύκολο και απλό τρόπο για  προώθηση ιστοσελίδων και προϊόντων σε ένα μεγάλο αριθμό ανθρώπων με μια ιογενή μορφή ηλεκτρονικού μάρκετινγκ .

Viral Mάρκετινγκ

Με Viral μάρκετινγκ  (ιογενή τεχνική μαρκετινγκ) δημιουργείτε  ΔΩΡΕΑΝ ένα εύκολο τρόπο για προώθηση ιστοσελίδας με τον οποίο υφιστάμενοι πελάτες σας μπορούν να πούνε σε γνωστούς και φίλους (άλλους υποψήφιους πελάτες) για την επιχείρησή σας εκφράζοντας έτσι την ικανοποίηση τους για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα σας.  Απαραίτητη γι’ αυτό τον σκοπό είναι η κατασκευή site στο Facebook για την επιχείρηση σας η οποία να κατευθύνει περιηγητές στο σαιτ σας χρησιμοποιώντας σύγχρονες  μεθόδους όπως κουμπιά LikeusonFacebook . Έτσι δημιουργείτε  μια ομάδα οπαδών (Facebook fans) που καθώς αυξάνονται προώθηση  μέσω διαδικτύου  (από στόμα σε στόμα) των προϊόντων/ υπηρεσιών και τα νέων της  επιχείρησή σας.

Προώθηση ιστοσελίδας

Προωθήστε την ιστοσελίδα της εταιρείας σας στα πρώτα αποτελέσματα μηχανών αναζήτησης.

Επικοινωνία

JCSL Cyprus Contact Details T (357) 22-23 24 82

JCSL Cyprus Contact Details K (357) 95-11 62 77

JCSL Cyprus Contact Details Φ (00357) 22-25 37 36

JCSL Canada Contact Details T 1 (437) 888 5150

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.    Skype   Viber out

 

 

J.C.S.L LTD
Αγίας Φιλοθέης 9, Λακατάμια ( 2334), Λευκωσία