Αξιολόγηση Χρήστη: 5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά
 

Γνωρίζατε ότι το 80% των περιηγητών στο Διαδίκτυο δεν πάει ποτέ πέρα ​​από την πρώτη σελίδα των αποτελεσμάτων μηχανων αναζήτησης. Εμείς στην JCSL Ltd βλέπουμε την  βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης ως ένα μακροπρόθεσμο σχέδιο ανάπτυξης ιστοσελίδων απαραίτητο ώστε να αυξηθούν οι επισκέψεις από δυνητικούς πελάτες  στην ιστοσελίδα της εταιρείας σας.

veltistopoihsh istoselidvn

Σελίδα αποτελεσμάτων μηχανών αναζήτησης (SERP)

SERP αναφέρεται στη λίστα των ιστοσελίδων που επιστρέφεται από μια μηχανή αναζήτησης ως απάντηση σε ένα ερώτημα λέξη-κλειδί. Προκειμένου να αυξηθεί το SERP της ιστοσελίδας σας η βελτισοποίηση μηχανών αναζήτησης εντώς μιας ιστοσελίδας  περιλαμβάνει μια λεπτομερή μελέτη που περιλαμβάνει τον τίτλο της σελίδας, επικεφαλίδες, διεύθύνσεις - urls, έρευνα λέξεις κλειδιών, την πυκνότητα των λέξεων κλειδιών, meta tags, meta περιγραφές, δομή ιστοσελίδας, δημιουργία συνδέσμων, βελτιστοποίηση κώδικα και εικόνων, προτάσεις περιεχομένου, εξωτερικούς συνδέσμους, PPC μάρκετινγκ, υποβολή σε καταλόγους διαδικτύου, Web Analytics και πολλά άλλα.

Βελτιστοποίηση Μηχανών αναζήτησης | Ο  Στόχος μας

Στόχος στην βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης  που προσφέρουμε δεν είναι μόνο για να αυξηθεί ο αριθμός των επισκεπτών στην ιστοσελίδα σας, αλλά μέσα από προσεκτικό σχεδιασμό να γίνει σωστή στοχεύση σε επισκέπτες που αναζητούν και πραγματικά ενδιαφέρονται για τα προϊόντα σας. Μέσα από τη σωστή βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης  στόχος μας είναι να οδηγήσουμε δυνητικούς πελάτες  ΠΡΩΤΑ στην δική σας εταιρική ιστοσελίδα.

Διαβάστε περισσότερα για το Διαδικτυακό Μάρκετινγκ !

 

 

 

Προώθηση ιστοσελίδας

Προωθήστε την ιστοσελίδα της εταιρείας σας στα πρώτα αποτελέσματα μηχανών αναζήτησης.

Επικοινωνία

JCSL Cyprus Contact Details T (357) 22-23 24 82

JCSL Cyprus Contact Details K (357) 95-11 62 77

JCSL Cyprus Contact Details Φ (00357) 22-25 37 36

JCSL Canada Contact Details T 1 (437) 888 5150

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.    Skype   Viber out

 

 

J.C.S.L LTD
Αγίας Φιλοθέης 9, Λακατάμια ( 2334), Λευκωσία