Αξιολόγηση Χρήστη: 5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά
 

To PPC (ονομάζεται επίσης το κόστος ανά κλικ) είναι ο πιο διαδεδομένος τρόπος για προώθηση ιστοσελίδων  στο internet, όπου οι διαφημιστές πληρώνουν διαφήμιση σε μηχανές αναζήτησης, κανάλια κοινωνικής δικτύωσης και άλλες ιστοσελίδες αναλόγως το πόσο συχνά εμφανίζεται η διαφήμιση τους ή πόσο συχνά κάποιος την κάνει κλίκ.

Πάροχοι PPC για προώθηση ιστοσελίδας

Οι πιο δημοφιλείς PPC πάροχοι είναι οι διαφημίσεις Google, οι διαφημίσεις Favebook και το Yahoo Search Marketing. Η προώθηση ιστοσελίδων με την μέθοδο πληρωμής ανά κλικ, θεωρείται αναπόσπαστο τμήμα για το ηλεκτρονικό μαρκετινγκ και την βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης ιδιαίτερα οι διαφημίσεις Google και η διαφημίσεις Facebook. 

Διαφημίσεις Google | Διαφημίσεις Facebook - Στόχος

Με την προώθηση ιστοσελίδας μέσω  διαφημίσεις Google, διαφημίσεις Facebook δίνουμε στους πελάτες μας την δυνατότητα  να καθορίσουν την ομάδα των ανθρώπων στους οποίους στοχεύουν να διαφημίσουν τα προϊόντα τους. Αυτό γίνεται με δυναμικά φίλτρα που αφορούν την τοποθεσία (π.χ. Κύπρος και Ελλάδα), τις λέξεις-κλειδιά που χρησιμοποιούνται από τους περιηγητές, τον συγκεκριμένο προϋπολογισμό  κλπ. Η υπηρεσία επιτρέπει καμπάνιες για ηλεκτρονικό μάρκετινγκ βάση των απαιτήσεων της επιχείρησής σας με  χαμηλό κόστος και βάση του προϋπολογισμού σας. Υπόσχεται δε άμεσα αποτελέσματα βοηθώντας σας να αυξάνετε τις πωλήσεις  σας και την πελατειακή σας βάση.

Προώθηση ιστοσελίδας

Προωθήστε την ιστοσελίδα της εταιρείας σας στα πρώτα αποτελέσματα μηχανών αναζήτησης.

Επικοινωνία

JCSL Cyprus Contact Details T (357) 22-23 24 82

JCSL Cyprus Contact Details K (357) 95-11 62 77

JCSL Cyprus Contact Details Φ (00357) 22-25 37 36

JCSL Canada Contact Details T 1 (437) 888 5150

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.    Skype   Viber out

 

 

J.C.S.L LTD
Αγίας Φιλοθέης 9, Λακατάμια ( 2334), Λευκωσία