Γραφιστική που θα λατρέψετε
Υπηρεσίες επαγγελματία γραφίστα σε ασυναγώνιστες τιμές.

Γραφίστας | Σχεδιασμός λογοτύπου| Διαφημιστικά φυλλάδια


JCSL Ltd

Η γραφιστική αφορά το σχεδιαστικό και δημιουργικό κομμάτι της ιστοσελίδας σας, τον σχεδιασμό λογοτύπου (logo), διαφημιστικά φυλλάδια, δημιουργία αφίσας κ.λ.π. Σε συνδυασμό με τη δική σας ξεχωριστή εταιρική ταυτότητα, στήνεται η μοναδική εικόνα της εταιρείας ή της επιχείρησής σας. Η σωστή διαφήμιση, η εύστοχη επικοινωνία με τους πελάτες παράλληλα με το κατάλληλο branding δίνουν ένα συντριπτικό πλεονέκτημα στην επιχείρησή σας και την ξεχωρίζουν από τις άλλες στο είδος της.
Η JCSL είναι πάντα δίπλα σας και δημιούργησε για εσάς διάφορα πακέτα για σχεδιασμό λογοτύπου και άλλες υπηρεσίες γραφιστικής για να επιλέξετε εκείνο που ταιριάζει καλύτερα στο στυλ της επιχείρησή σας και τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που θέλετε να προωθήσετε.

Σχεδιασμός Λογότυπου

Ο σχεδιασμός πρωτότυπου λογότυπου (logo) είναι το πρώτο βήμα για την δημιουργία εταιρεικής ταυτότητας της εταιρείας σας. Ο Γραφίστας σχεδιάζει το λογότυπο που επιθυμείτε προτείνοντάς σας μοναδικές ιδέες, συνδυασμούς χρωμάτων και δίνοντάς σας την επιλογή μεταξύ διάφορων σχεδίων που θα δημιουργήσουμε μόνο για εσάς. Η γραφιστική για αποτύπωση του λογότυπου σε χαρτί επιστολών και σε φακέλους βοηθά στην εταιρική προβολή και δίνει πιο επαγγελματικό ύφος ακόμη και στις πιο απλές διαδικασίες, όπως είναι η αποστολή μιας επιστολής.

Δημιουργία αφίσας

Η δημιουργία αφίσας λειτουργεί ως διαφημιστικό μέσο για την εταιρεία σας. Οι αφίσες μεγάλου μεγέθους είναι ορατές ακόμη και από μακρινή απόσταση και βοηθούν στην προώθηση της επιχείρησής σας κυριολεκτικά σε κάθε σημείο όπου βρίσκονται. Αποτελούν παραδοσιακό αλλά εγγυημένο μέσο επιτυχούς διαφήμισης.

Σχεδιασμός επαγγελματικής κάρτας

Ο σχεδιασμός επαγγελματικής κάρτα είναι το δεύτερο βήμα και συνιστά τη βάση για την επιτυχή πορεία της εταιρείας. Είναι η κινητή «βιτρίνα» σας και η αντανάκλαση των προϊόντων ή υπηρεσιών που προσφέρετε. Δίνοντας την, δημιουργείται άμεσα μια θετική εντύπωση.

Διαφημιστικά φυλλάδια

Τα ενημερωτικά/διαφημιστικά φυλλάδια κατατοπίζουν τον πιθανό πελάτη σας για τις υπηρεσίες και προϊόντα που προσφέρετε. Ένα σύντομο, περιεκτικό και κατάλληλα σχεδιασμένο φυλλάδιο προσθέτει στην επιχείρησή σας.

Εταιρική Ταυτότητα

€400 Unlimited Reviews
  • Μοναδικός σχεδιασμός λογότυπου ( €250)
  • Σχεδιασμόσ επαγγελματικής κάρτας (75 €)
  • Σχεδιασμός λογότυπου σε φάκελο & σελίδα ( 75 €)

Γραφιστική Ιστοσελίδας

€350 Unlimited Reviews
  • Σχεδιασμός Ιστοσελίδας ( 5 σελίδες ) πριν την κατασκεύη ( €350)
  • Πρόσθετο κόστος ανά σελίδα ( 30€ )

Επαγγελματικά φυλλάδια

€120 Unlimited Reviews
  • Σχεδιασμός εταιρικών φυλλαδίων δύο φύλλων ( €120)
  • Πρόσθετο κόστος ανά σελίδα (30 €)

Πανό - Φυλλάδια

€420 Unlimited Reviews
  • Μεγάλος σχεδιασμός αφίσας - Σχεδιασμός πινακίδας (120€)
  • Επαγγελματικό φυλλάδιο 8 σελίδες ( 300 ευρώ )

Μαρτυρίες Πελατών!
Δείτε αξιλογήσεις πελατών μας  (5 / 5 average απο 61 αξιολογήσεις)

Μαρτυρίες Πελατών Σύνδεσμος | Μαρτυρία απο Miele Cyprus

ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΑΣ


jcsl big bullet straightΘα σας τηλεφωνήσουμε για να δούμε ακριβώς τις ανάγκες της εταιρείας σας.

jcsl big bullet straightΘα ετοιμάσουμε την καλύτερη προσφορά για την εταιρεία σας βασισμένη στις συγκεκριμένες προδιαγραφές που θα μας δώσετε.Ακολουθήστε τον σύνδεσμο για να διαβάσετε την Πολιτική απορρήτου της JCSL Ltd