Αξιολόγηση Χρήστη: 5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά
 

Υπηρεσίες Γραφίστα | Σχεδιασμός λογοτύπου | Εταιρική Ταυτότητα | Κύπρος

Η γραφιστική (graphic design) αφορά το σχεδιαστικό και δημιουργικό κομμάτι της ιστοσελίδας ή την δημιουργία  λογοτύπου  (logo) σας, τα χρώματα και το στυλ γραφής. Σε συνδυασμό με το branding, τη δική σας ξεχωριστή εταιρική ταυτότητα, στήνεται η μοναδική εικόνα της εταιρείας ή της επιχείρησής σας. Η σωστή διαφήμιση, η εύστοχη επικοινωνία με τους πελάτες παράλληλα με το κατάλληλο branding δίνουν ένα συντριπτικό πλεονέκτημα στην επιχείρησή σας και την ξεχωρίζουν από τις άλλες στο είδος της.


Η JCSL είναι πάντα δίπλα σας και δημιούργησε για εσάς διάφορα πακέτα για να επιλέξετε εκείνο που ταιριάζει καλύτερα στο στυλ της επιχείρησή σας και τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που θέλετε να προωθήσετε.

 

Eταιρική ταυτότητα

€400 Unlimited Reviews
  • Σχεδιασμός πρωτότυπου λογότυπου ( €250)
  • Σχεδιασμός επαγγελματικής κάρτας (75 €)
  • Σχεδιασμός λογότυπου σε χαρτί επιστολών και σε φακέλους ( 75 €)

Προσχέδιο ιστοσελίδας

€350 Unlimited Reviews
  • Σχεδιασμός προσχεδίου-σκελετού ιστοσελίδας ( 5 σελίδες) πριν τη δημοσίευσή της ( €350)
  • Επιπρόσθετο κόστος ανα σελίδα ( 30€ )

Εταιρικά Φυλλάδια

€120 Unlimited Reviews
  • Σχεδιασμός δίφυλλων εταιρικών φυλλαδίων ( €120)
  • Επιπρόσθετος κόστος ανα φύλλο (30 €)

Μπανερς - Brochure

€420 Unlimited Reviews
  • Σχεδιασμός αφίσας μεγάλου μεγέθους (120€)
  • Brochure 8 σελίδες ( 300 ευρώ )

 Σχεδιασμός Λογότυπου | Εταιρική Ταυτότητα

Ο σχεδιασμός πρωτότυπου λογότυπου (logo) είναι το πρώτο βήμα για την ανάπτυξη της εταιρείας σας. Σχεδιάζουμε το λογότυπο που επιθυμείτε προτείνοντάς σας μοναδικές ιδέες, συνδυασμούς χρωμάτων και δίνοντάς σας την επιλογή μεταξύ διάφορων σχεδίων που θα δημιουργήσουμε μόνο για εσάς.

Η εκτύπωση λογότυπου σε χαρτί επιστολών και σε φακέλους βοηθά στην εταιρική προβολή και δίνει πιο επαγγελματικό ύφος ακόμη και στις πιο απλές διαδικασίες, όπως είναι η αποστολή μιας επιστολής.

Σχεδιασμός επαγγελματικής κάρτας

Η επαγγελματική κάρτα είναι το δεύτερο βήμα και συνιστά τη βάση για την επιτυχή πορεία της εταιρείας. Είναι η κινητή «βιτρίνα» σας και η αντανάκλαση των προϊόντων ή υπηρεσιών που προσφέρετε. Δίνοντάς την, πρέπει να δημιουργείται άμεσα μια θετική εντύπωση και γι’ αυτό θα φροντίσουμε εμείς.

Δημιουργία αφίσας

Η δημιουργία αφίσας λειτουργεί ως διαφημιστικό μέσο για την εταιρεία σας. Οι αφίσες μεγάλου μεγέθους είναι ορατές ακόμη και από μακρινή απόσταση και βοηθούν στην προώθηση της επιχείρησής σας κυριολεκτικά σε κάθε σημείο όπου βρίσκονται. Αποτελούν παραδοσιακό αλλά εγγυημένο μέσο επιτυχούς διαφήμισης.

Διαφημιστικά φυλλάδια

Τα ενημερωτικά/διαφημιστικά φυλλάδια κατατοπίζουν τον πιθανό πελάτη σας για τις υπηρεσίες και προϊόντα που προσφέρετε. Ένα σύντομο, περιεκτικό και κατάλληλα σχεδιασμένο φυλλάδιο προσθέτει στην επιχείρησή σας.

Γραφιστική ιστοσελίδας

Η δημιουργία προσχεδίου της ιστοσελίδας ( γραφιστική ιστοσελίδας ) σας βοηθά να έχετε καλύτερο έλεγχο για την πορεία σχεδιασμού της ιστοσελίδας, να αλλάξετε ό,τι θεωρείτε ότι δεν ταιριάζει ή να προσθέσετε ώστε στο τέλος, με τη δημοσίευση της ιστοσελίδας να έχετε το εγγυημένο και επιτυχημένο αποτέλεσμα που φανταζόσασταν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΑΣ


jcsl big bullet straightΘα σας τηλεφωνήσουμε για να δούμε ακριβώς τις ανάγκες της εταιρείας σας.

jcsl big bullet straightΘα ετοιμάσουμε την καλύτερη προσφορά για την εταιρεία σας βασισμένη στις συγκεκριμένες προδιαγραφές που θα μας δώσετε.Ακολουθήστε τον σύνδεσμο για να διαβάσετε την Πολιτική απορρήτου της JCSL Ltd