Φιλοξενια ιστοσελιδων Κυπρος

Ο σκοπός της εταιρείας μάρκετινγκ J.C.S.L Ltd είναι να βοηθήσει τους εταιρικούς της πελάτες να ενισχύσουν/δημιουργήσουν δυνατή διαδικτυακή παρουσία για την εταιρεία τους εφαρμόζοντας και εκμεταλλευόμενοι στο έπακρο προηγμένες λύσεις μάρκετινγκ για διαφήμιση στο ίντερνετ.

J.C.S.L LTD

Φιλοξενια ιστοσελιδων κυπρος

Στην JCSL Ltd διαλέγουμε τους καλύτερους σέρβερ για φιλοξενία ιστοσελίδων ώστε η ιστοσελίδα σας να φορτώνει γρήγορα να προστατεύεται απο διαδικτυακές επιθέσεις και να λαμβάνονται τα απαραίτητα backups που θα διασφαλίζουν την απρόσκοπτη λειτουργία της ιστοσελίδας σας.  Μπορείτε να μεταφέρετε σε μας την ιστοσελίδα σας και να επωφεληθείτε προσιτές τιμές για φιλοξενία ιστοσελίδας μαζί με άριστη υποστήριξη και υψηλών προδιαγραφών σέρβερ. 

Φιλοξενία Ιστοσελίδων και Κατοχύρωση domain name

Στο διαδίκτυο πρέπει να γίνεται μοναδικός προσδιορισμός κάθε ιστοσελίδας  με κατοχύρωση domain name  όπως μια πλήρη ταχυδρομική διεύθυνση προσδιορίζει  ένα σπίτι. Παρόλο που η  κατοχύρωση domain name για την δημιουργία ιστοσελίδας θεωρείται ένα απλό έργο, προσεκτική επιλογή του ονόματος βασιζομένη σε λέξεις-κλειδιά είναι πολύ σημαντική για την  σωστή προώθηση ιστοσελίδας.

Φιλοξενια Ιστοσελίδων | Σύνδεση με domain name

Ο  πραγματικός χώρος δίσκου (diskspace) που απαιτείται για δημιουργία ιστοσελίδας στο internet θα πρέπει να ενοικιαστεί από μία εταιρεία φιλοξενίας ιστοσελίδων η οποία σας δημιουργεί  λογαριασμό φιλοξενίας σε έναν από τους υπολογιστές της. Μετά την καταχώρηση  domain name γίνεται συσχέτιση του με τον λογαριασμό  φιλοξενίας  σας. Πρέπει τότε να ενημερώσετε  τους    διακομιστές  ονομάτων ( nameservers ) ώστε να δηλώνουν στο  διαδίκτυο ποια εταιρεία έχει φιλοξενία της ιστοσελίδας σας. Σημειώστε ότι οι διακομιστές ονομάτων προεπιλεγμένα δηλώνουν το domain name σας σε σελίδες στάθμευσης τομέα (registrarservers).

Φιλοξενία Ιστοσελίδων | Επιλογή πακέτου

Όσο αφορά τώρα  την επιλογή του πακέτου για φιλοξενία ιστοσελίδων , συνήθως δίνεται η επιλογή  να αγοράσετε Linux ή Windows hosting. Το πρώτο συνήθως προτιμάται καθώς είναι φθηνότερο, ενώ το Windowshostingείναι απαραίτητο μόνο για ειδικές εφαρμογές web. Επίσης, σημειώστε ότι υπάρχουν διαφορετικές απαιτήσεις για φιλοξενία ιστοσελίδων μεταξύ στατικών ή δυναμικών ιστοσελίδων. Τέλος, ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δοθεί στην ικανότητα της εταιρείας που παρέχει φιλοξενία ιστοσελίδων να παρέχει καλή και γρήγορη εξυπηρέτηση των πελατών, χωρίς την οποία η δημιουργία χώρου για κατασκευή site  μπορεί να γίνει μια πολύ δυσκίνητη και απογοητευτική εμπειρία.

Βάζουμε όλη μας την ❤️ σε κάθε έργο μας!

MIELE ΚΥΠΡΟΣ

MIELE ΚΥΠΡΟΥ

Το Ηλεκτρονικό κατάστημα της Miele Κύπρου!

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ

AAN

AAN

Η επίσημη ιστοσελίδα  της Αμερικανικής Ακαδημίας Λευκωσίας !

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ

c.m.t.

Χρήστος Μ. Τριανταφυλλίδης

Η σελίδα του δικηγορικού γραφείου του Χρήστου Μ. Τριανταφυλλίδη

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΔΡ. ΖΕΡΤΑΛΗΣ

ΔΡ. ΖΕΡΤΑΛΗΣ

Η ιστοσελίδα του ιατρείου Δρ. Ζερτάλη!

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ