Πιστοποιημένη Εταιρεία για Διαφημίσεις Google!

Πρωταρχικός μας στόχος μας είναι να κατανοήσουμε τον κλάδο της επιχείρησης σας. Έπειτα με συνεργασία μαζί σας θα βρούμε τους όρους αναζήτησης (λέξεις-κλειδιά) που χρησιμοποιούν οι περιηγητές στο ιντερνετ για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας. Τέλος δημιουργούμε αποδοτικές και επαγγελματικές διαφημίσεις ( Διαφήμιση Google Ads ) για αποτελεσματική στόχευση αυτών των λέξεων-κλειδιών με το χαμηλότερο δυνατό κόστος.

Διαφημίση Google Ads | Διαφήμιση στην Google


JCSL Ltd - Κύπρος Λευκωσία

H διαφήμιση στην Google είναι πλέον απαραίτητη προϋπόθεση για κάθε επιχείρηση που θέλει να επιτύχει διαδικτυακά. To ηλεκτρονικό marketing μέσω διαφημίσεις Google είναι ίσως ο πιο εύκολος και δυναμικός τρόπος για διαφήμιση online της εταιρείας σας. Αν η θέση της ιστοσελίδας σας στα αποτελέσματα σε μηχανές αναζήτησης είναι χαμηλή τότε δεν μπορείτε να περιμένετε τους δυνητικούς πελάτες σας, να βρουν εσάς πριν από τους ανταγωνιστές σας. Οι καμπάνιες με Διαφημίσεις Google μπορεί να προσαρμοστούν στον προϋπολογισμό και τις απαιτήσεις της εταιρείας σας.
Το ηλεκτρονικό μάρκετινγκ με μηχανές αναζήτησης ( Search Engine Marketing ( SEM) ) ) περιλαμβάνει προώθηση ιστοσελίδων αυξάνοντας της προβολής τους στις σελίδες αποτελεσμάτων μηχανών αναζήτησης (SERPs) μέσω διαφημίσεων. Η σωστή προώθηση ιστοσελίδων με μηχανές αναζήτησης προϋποθέτει εξειδικευμένες γνώσεις ώστε η Goolge συστήνει εταιρείες με πιστοποιημένο προσωπικό βάση των εξετάσεων Google Adwords.

Γιατί να επενδύσετε σε Διαφημίσεις Googel

Γνωρίζατε ότι υπάρχουν κατά μέσο όρο 3,5 δισεκατομμύρια αναζητήσεις Google καθημερινά που ανέρχονται σε 1,2 τρισεκατομμύρια ετησίως; Εκτιμάται ότι μπορείτε να προσεγγίσετε το 80% του Διαδικτύου χρησιμοποιώντας διαφημίσεις Google.

Διαφημίσεις Google Remarketing

Οι καμπάνιες προβολής Google μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποτελεσματικά για διαφημίσεις Google Remarketing με απόδοση επένδυσης έως 600% ή και περισσότερο. Με αυτό το τρόπο άτομα που επισκέφτηκαν τον ιστότοπο σας μπορούν να δουν τις διαφημίσεις σας σε άλλους ιστότοπους που σχετίζονται με την Google.

Γιατί πρέπει να έχετε ψηλή θέση στα αποτελέσματα μηχανών αναζήτησης;

Οι 3-4 πρώτες θέσεις στα αποτελέσματα της μηχανής αναζήτησης Google δέχονται το 40% των αναζητήσεων. Δεν είναι τυχαίο που αυτές οι θέσεις προορίζονται για διαφημίσεις Google. Με τις διαφημίσεις Google μπορείτε πλέον να φτάσετε στην κορυφή των αποτελεσμάτων αναζήτησης από την πρώτη ημέρα λειτουργίας του ιστότοπου σας.

Quality Score

Η κύρια πρόκληση κατά τη δημιουργία διαφημίσεων Google δεν είναι απλώς η δημιουργία διαφημίσεων που προβάλλονται σε διαφορετικές στοχευμένες λέξεις-κλειδιά. Το πιο σημαντικό είναι να επιτύχετε υψηλό δείκτη ποιότητας ( Quality Score ) για τις διαφημίσεις σας από την Google. Αυτό θα καθορίσει τη θέση που θα πάρει η ιστοσελίδα σας στα αποτελέσματα αναζήτησης και θα σας βοηθήσει επίσης να ελαχιστοποιήσετε το κόστος της διαφήμισης σας για να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Διαφημίσεις Google | Πλεονεκτήματα

Μπορείτε να επιλέξτε τις λέξεις-κλειδιά για τις οποίες θέλετε να εμφανίζει η διαφήμιση Google Ads.

Οι διαφημίσεις Google επιτρέπουν υπηρεσίες μάρκετινγκ Διαδικτύου χαμηλού κόστους με βάση τον προϋπολογισμού σας.

Μάρκετινγκ στο διαδίκτυο σε προσιτές τιμές
Google διαφήμιση κόστος: Εγγυημένη σχέση ποιότητας / τιμής!

Επιλέξτε το στοχευμένο κοινό για της διαφήμιση Google της επιχείρησης σας από άποψη τοποθεσίας (π.χ. Κύπρος, Λευκωσία, Λεμεσός ή μικρότερες περιοχές).

Με τις διαφημίσεις Google μπορείτε να αυξήσετε την επισκεψιμότητα στον ιστότοπό σας άμεσα.

Μετρήσιμα αποτελέσματα που μπορείτε να παρακολουθείτε με στατιστικές αναφορές που μας βοηθούν να προσαρμόζουμε και να βελτιώνουμε την διαφήμιση στην Google για την εταιρεία σας.

Μαρτυρίες Πελατών!
Δείτε αξιλογήσεις πελατών μας  (5 / 5 average απο 61 αξιολογήσεις)

Μαρτυρίες Πελατών Σύνδεσμος | Μαρτυρία απο Miele Cyprus