Βοήθεια από επαγγελματίες
Ο σκοπός της JCSL Ltd είναι να βοηθήσει τους εταιρικούς της πελάτες να ενισχύσουν τη διαδικτυακή απόδοση της εταιρείας τους εφαρμόζοντας και εκμεταλλευόμενοι στο έπακρο προηγμένες λύσεις μάρκετινγκ.

Μαρκετινγκ | Εταιρεία marketing | Διαφήμιση στο Ίντερνετ


JCSL Ltd

Η JCSL Ltd είναι μια Εταιρεία Μάρκετινγκ για διαφήμιση στο Ιντερνετ με έδρα την Κύπρο και προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πακέτο με υπηρεσίες που χρειάζεται μια επιχείρηση για να αναπτύξει την διαδικτυακή παρουσία της χρησιμοποιώντας τις τελευταίες στρατηγικές μάρκετινγκ. Η JCSL Ltd έχει ιδρυθεί και διευθύνεται απο τον ειδικό σύμβουλο επιχειρήσεων κ. Πρόδρομο Κίκα και είναι υπερήφανη για το γεγονός ότι αποτελεί μια απο τις πιο φιλόδοξες εταιρείες στον κλάδο και δραστηροποιείται ειδικότερα σε επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται για διαδικτυακό μάρκετινγκ της εταιρείας τους στην Κύπρο και στο εξωτερικό.

Προηγμενες στρατηγικες μαρκετινγκ

H JCSL Ltd μπορεί να βοηθήσει τους εταιρικούς της πελάτες να μεταμορφώσουν τις επιχειρήσεις τους κάνοντάς τiς περισσότερο ουσιαστικές και παραγωγικές στον κόσμο του διαδικτύου, προσφέροντας εξειδικευμένες λύσεις και προηγμένες στρατηγικές μάρκετινγκ που θα χρειαστούν για την απόκτηση ενός ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος στη νέα Οικονομία.

Εμπειρογνωμονες στο ψηφιακο μαρκετινγκ

Όλες αυτές οι ψηφιακές υπηρεσίες μάρκετινγκ προσφέρονται απευθείας απο το προσωπικό της εταιρείας μας που εξειδικεύονται αποκλειστικά στο Ιντερνετ marketing.

Χαρτοφυλακιο - Κατασκευη Ιστοσελιδων & μαρκετινγκ

Η JCSL Ltd διαθέτει ένα χαρτοφυλάκιο υπηρεσιών ανάπτυξης και μάρκετινγκ, συμπεριλαμβανομένων των υπηρεσιών σχεδιασμού ιστοσελίδων, διαχείρισης και σχεδιασμού e-shop, on-page και off-page βελτιστοποίηση ιστοσελίδων για τις μηχανές αναζήτησης (SEO), e-mail marketing και social media marketing.

Υπηρεσιες στα μετρα σας

Οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων που αποσκοπούν να κάνουν πιο αισθητή τη διαδικτυακή τους παρουσία και να προετοιμάσουν την επιχείρησή τους έτσι ώστε να έχει μια σωστή παρουσία στο χώρο του Διαδικτύου μπορούν να δουλέψουν απο κοινού με έναν Σύμβουλο Επιχειρήσεων της JCSL Ltd και να πάρουν συμβουλές και υπηρεσίες αποκλειστικά προσαρμοσμένες στις ανάγκες της επιχείρησης τους.

Γιατί να συνεργαστείτε μαζί μας;

Επαγγελματικό προσωπικό. Συμβουλές για το Διαδικτυακού μάρκετινγκ και επιτυχημένη διαφήμιση στο Ίντερνετ.

Εταιρεία Μάρκετινγκ με ποικίλο χαρτοφυλάκιο έργων και συνεργασιών με μεγάλους, διεθνείς πελάτες.

Εμπειρία στη διαχείριση έργων μεγάλης κλίμακας και πολυπλοκότητας.

Ολοκληρωμένες λύσεις μάρκετινγκ σε προσιτές τιμές.

Μια απο τις σημαντικότερες διαδικτυακές εταιρείες μάρκετινγκ στην Κύπρο με αποδεδειγμένα επιτυχημένο έργο.

Άριστη εξυπηρέτηση πελατών

Ευελιξία τόσο σε ότι αφορά τις τιμές, όσο και σε ότι αφορά την ανάπτυξη στοχευμένων στρατηγικών μάρκετινγκ για επιχειρηματίες

Μαρτυρίες Πελατών!
Δείτε αξιλογήσεις πελατών μας  (5 / 5 average απο 61 αξιολογήσεις)

Μαρτυρίες Πελατών Σύνδεσμος | Μαρτυρία απο Miele Cyprus

 

 LinkedIn Profile