Eταιρεία Μάρκετινγκ για διαφήμιση στο Ιντερνετ JCSL LTD


ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΜΑΣ ΠΡΟΦΙΛ

JCSL Ltd Intenrnet Marketing Agency

Η JCSL Ltd είναι μια Εταιρεία Μάρκετινγκ για διαφήμιση στο Ιντερνετ με έδρα την Κύπρο και προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πακέτο με υπηρεσίες που χρειάζεται μια επιχείρηση για να αναπτύξει την διαδικτυακή παρουσία της χρησιμοποιώντας τις τελευταίες στρατηγικές μάρκετινγκ. Η JCSL Ltd έχει ιδρυθεί και διευθύνεται απο τον ειδικό σύμβουλο επιχειρήσεων κ. Πρόδρομο Κίκα και είναι υπερήφανη για το γεγονός ότι αποτελεί μια απο τις πιο φιλόδοξες εταιρείες στον κλάδο και δραστηροποιείται ειδικότερα ανάμεσα στις μεγαλύτερες ξένες επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται για διαδικτυακό μάρκετινγκ outsourcing στην Κύπρο.

Ο σκοπός αυτής της εταιρείας είναι να βοηθήσει τους εταιρικούς της πελάτες να ενισχύσουν τη διαδικτυακή απόδοση της εταιρείας τους εφαρμόζοντας και εκμεταλλευόμενοι στο έπακρο προηγμένες λύσεις μάρκετινγκ.

Σύμβουλοι επιχειρήσεων | Ιντερνετ Μαρκετινγκ

H JCSL Ltd μπορεί να βοηθήσει τους εταιρικούς της πελάτες να μεταμορφώσουν τις επιχειρήσεις τους κάνοντάς τiς περισσότερο ουσιαστικές και παραγωγικές στον κόσμο του διαδικτύου, προσφέροντας εξειδικευμένες λύσεις και προηγμένες στρατηγικές μάρκετινγκ που θα χρειαστούν για την απόκτηση ενός ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος στη νέα Οικονομία. Η JCSL Ltd διαθέτει ένα χαρτοφυλάκιο υπηρεσιών ανάπτυξης και μάρκετινγκ, συμπεριλαμβανομένων των υπηρεσιών σχεδιασμού ιστοσελίδων, διαχείρισης και σχεδιασμού e-shop, on-page και off-page βελτιστοποίηση ιστοσελίδων για τις μηχανές αναζήτησης (SEO), e-mail marketing και social media marketing. Όλες αυτές οι ψηφιακές υπηρεσίες μάρκετινγκ προσφέρονται απευθείας απο το προσωπικό της εταιρείας μας που εξειδικεύονται αποκλειστικά στο Ιντερνετ marketing. Οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων που αποσκοπούν να κάνουν πιο αισθητή τη διαδικτυακή τους παρουσία και να προετοιμάσουν την επιχείρησή τους έτσι ώστε να έχει μια σωστή παρουσία στο χώρο του Διαδικτύου μπορούν να δουλέψουν απο κοινού με έναν Σύμβουλο Επιχειρήσεων της JCSL Ltd και να πάρουν συμβουλές και υπηρεσίες αποκλειστικά προσαρμοσμένες στις ανάγκες της επιχείρησης τους.

Διαδικτυακό μάρκετινγκ outsourcing | Εξειδικευμένες υπηρεσίες

Οι λύσεις που εφαρμόζονται από την JCSL Ltd στο διαδικτυακό μάρκετινγκ βρίσκονται πάντα σε αρμονία με τις διαρκώς μεταβαλλόμενες απαιτήσεις του επιχειρηματικού κόσμου. Μέσα από τα έργα που αναλαμβάνει και την επιτυχημένη τους έκβαση, η εταιρεία έχει αποδείξει την ανταγωνιστικότητά της στην παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών και έχει καθιερώσει μια αξιόπιστη φήμη σε αυτόν τον τομέα και ειδικότερα στο διαδικτυακό μάρκετινγκ outsourcing. Για το μέλλον, η JCSL Ltd σκοπεύει να να γίνει μια απο τις μεγαλύτερες εταιρείες ψηφιακού μάρκετινγκ στην Κύπρο. Με εμάς, μπορείτε να προχωρήσετε σε outsource ψηφιακού μάρκετινγκ με εμπιστοσύνη.

Για να παρέχει ακόμη περισσότερες λύσεις πάνω στο μάρκετινγκ, η JCSL Ltd συνεργάζεται και με άλλες εταιρείες outsourcing για υπηρεσίες όπως μεταφράσεις, δημιουργία περιεχομένου, γραφικό σχέδιο, διαφήμιση σε τηλεόραση και ραδιόφωνο, εκτυπώσεις και άλλα διαφημιστικά μέσα. Με αυτό τον τρόπο η JCSL Ltd μπορεί να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις μάρκετινγκ στην καλύτερη τιμή. Η JCSL Ltd συνεργάζεται μόνο με αξιόπιστους παροχείς υπηρεσιών σ’ αυτούς τους τομείς και οι πελάτες μας μπορούν να υπολογίζουν στο ίδιο επίπεδο ποιότητας που η JCSL Ltd προσφέρει για τις δικές της υπηρεσίες.

Με την πάροδο των χρόνων, η JCSL Ltd έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη αρκετών εταιρειών, δημιουργώντας μακροχρόνιες επιχειρηματικές σχέσεις με την Αμερικανική Ακαδημία Λευκωσίας, την Miele Κύπρου, την Αναπτυξιακή Εταιρεία Τρόοδος και άλλες πολλές. Περισσότερα έργα μας και δείγματα δουλειάς μπορείτε να τα βρείτε εδώ.

Γιατί να επιλέξετε  την JCSL Ltd

Επαγγελματικό προσωπικό που αποτελείται απο ικανούς Σύμβουλους Διαδικτυακού μάρκετινγκ και στρατηγιστές.
Χαρτοφυλάκιο με μεγάλη ποικιλία έργων και συνεργασιών με μεγάλους, διεθνείς πελάτες.
Εμπειρία στη διαχείριση έργων μεγάλης κλίμακας και πολυπλοκότητας.
Ολοκληρωμένες λύσεις μάρκετινγκ σε προσιτές τιμές.
Μια απο τις σημαντικότερες διαδικτυακές εταιρείες μάρκετινγκ στην Κύπρο με αποδεδειγμένα επιτυχημένο έργο.
Άριστη εξυπηρέτηση πελατών
Ευελιξία τόσο σε ότι αφορά τις τιμές, όσο και σε ότι αφορά την ανάπτυξη στοχευμένων στρατηγικών μάρκετινγκ για επιχειρηματίες

Σύμβουλος Επιχειρήσεων Διαδικτυακού Μάρκετινγκ | Πρόδρομος Κίκας

Ο ιδρυτής της JCSL LTD, κ.Πρόδρομος Κίκας, είναι ένας έμπειρος Σύμβουλος Διαδικτυακού Μάρκετινγκ με εξαιρετικό έργο στο Διαδικτυακό Μάρκετινγκ, τα εργα δικτύων IT,τις υπηρεσίες επιχειρήσεων, την εξασφάλιση ποιότητας και την εποπτεία. Η εμπειρία του στο μάρκετινγκ τα τελευταία 20 χρόνια, σε συνδυασμό με την εξειδικευμένη εκπαίδευσή του στον τομέα αυτό, είναι η εγγύησή σας για την παράδοση εξαιρετικών διαδικτυακών υπηρεσιών που συνδυάζουν εξειδικευμένη γνώση και επαγγελματική εξυπηρέτηση. Οι τομείς εξειδίκευσής του περιλαμβάνουν σχεδιασμό και ανάπτυξη ιστοσελίδων, σχεδιασμό e-shop, SEO, μάρκετινγκ social media, Google Adwords, ψηφιακό μάρκετινγκ, καμπάνιες μάρκετινγκ με e-mail, στρατηγικές Διαδικτυακού Μάρκετινγκ.