Βελτιστοποιηση ιστοσελιδων | Ηλεκτρονικό Μαρκετινγκ

Το να έχεις μια καλοστημένη εταιρεία που υπερέχει σε προϊόντα  και υπηρεσίες δεν είναι αρκετό σήμερα. Στο σύγχρονο κόσμο του διαδικτύου μια καλοστημένη εταιρεία, χωρίς ηλεκτρονικό marketing είναι τόσο καλή όσο μια πόρτα εισόδου στην επιτυχία χωρίς πόμολο ή κλειδί. 

Image Alt Text

Κατά την δημιουργία ιστοσελίδας κάθε εικόνα που χρησιμοποιείται καλό είναι να προσδιορίζεται από μια περιγραφή κειμένου Alt ( Image

Alt text ) που δίνει στους επισκέπτες μια περιγραφή κειμένου της εικόνας . 

Χάρτες Ιστοτόπων

Ένας Χάρτης Iστοτόπου Google ( γνωστοί ως Google Sitemap ) δίνει στις μηχανές αναζήτησης ( crawlers ) και τους περιηγητές μια αναπαράσταση τύπου χάρτη μιας ιστοσελίδας  (απεικονίσει συνολικά το περιεχόμενο του site). Αυτό επιτρέπει την αποτελεσματική και γρήγορη ανίχνευση μιας ιστοσελίδας από τις μηχανές αναζήτησης αποφεύγοντας την καθυστέρηση που μεσολαβεί για τα spiders και crawlers τους στο να ανιχνεύσουν πλήρως μια ιστοσελίδα.

Κατάλογοι επιχειρήσεων Ελλαδα | Κύπρος

Οι κατάλογοι επιχειρήσεων ΕλλάδαΚύπρο με Google rank  6,5,4 καταγράφονται στον πιο κάτω πίνακα.Μπορείτε να προχωρήσετε με δωρεάν καταχώρηση ιστοσελίδων ακολουθώντας τον σύνδεσμο καταχώρησης στην δεύτερη στήλη.