Αξιολόγηση Χρήστη: 5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά
 

https ssl website certificate

Ο όρος https σημαίνει Aσφάλεια Πρωτοκόλλου  Μεταφοράς υπερκείμενου και προσφέρει έναν ασφαλή κόμβο δεδομένων ανάμεσα στo πρόγραμμα περιήγησης των επισκεπτών σας και του ιστοχώρου σας.Το Πιστοποιητικό Ασφαλείας SSL προσθέτει αυτού του είδους την προστασία στην ιστοσελίδα σας (Ιστοσελίδα SSL).

 

«Προτείνουμε ανεπιφύλακτα να μετατρέψετε την ιστοσελίδα σας απο απλό πρωτόκολλο μεταφοράς υπερκείμενου σε ασφαλές πρωτόκολλο υπερκείμενης μεταφοράς»

 

Τη διαδικασία αυτή τη θεωρούμε σημαντική για τους πελάτες μας γιατί θέλουμε να τους επιστήσουμε την προσοχή στην ασφάλεια της ιστοσελίδας τους. Για τον λόγο αυτό αποφασίσαμε να προσφέρουμε το πρόγραμμα «SSL Let’s Encrypt SSL» μαζί με στατική IP στην τιμή των 50 € + ΦΠΑ/χρόνο. Για να δώσουμε ένα επιπλέον κίνητρο στους πελάτες μας προς αυτή την κατεύθυνση, το κόστος εγκατάστασης αυτής της υπηρεσίας (50€+ΦΠΑ) προσφέρεται δωρεάν για τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο του 2017. Η διαδικασία εγκατάστασης διαρκεί μια εβδομάδα και θα τηρηθεί λίστα προτεραιότητας βασισμένη στην ημερομηνία που κάνατε την αίτηση.

Πιστοποιητικό Ασφαλείας ssl |Ασφάλεια SSL


Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με τη σημασία που εχει μια ιστοσελίδα SSL.


Σε αντίθεση με ένα απλό Πρωτόκολλο Υπερκείμενης Μεταφοράς, που εκ φύσεως δεν είναι ασφαλές αλλά επιτρέπει σε οποιονδήποτε με βασικές γνώσεις υπολογιστικών δικτύων να δεί ποιά δεδομένα μεταφέρονται ανάμεσα στον περιηγητή και την ιστοσελίδα, το ασφαλές πρωτόκολλο SSL (SSL Security) κρυπτογραφεί όλα τα δεδομένα και προσφέρει έναν υψηλής ασφάλειας δίαυλο για τα πολύτιμα δεδομένα των πελατών σας.


Το Πρωτόκολλο SSL (Ασφαλές Επίπεδο Υποδοχέων) δηλώνει αυθεντικότητα, καθώς όλοι οι επισκέπτες της ιστοσελίδας σας μπορούν να είναι βέβαιοι ότι είναι συνδεδεμένοι με ασφάλεια όπως αυτό επισημαίνεται απο το εικονίδιο με το πράσινο λουκέτο στη λωρίδα διευθύνσεων της ιστοσελίδας σας.

ssl website security

 

Πιστοποιητικό Ιστοσελίδας SSL προτιμώμενο απο την Google.


Τέλος, ένας ακόμη λόγος να εγκαταστήσετε  το  Πιστοποιητικό Ιστοσελίδας SSL είναι ότι η Google το θεωρεί εναν παράγοντα κατάταξης (μεταξύ πολλών άλλων φυσικά). Αυτό αναμένεται να γίνει ακόμη πιο σημαντικό , ακόμη και απαραίτητο, σε μελλοντικές εκδόσεις του αλγορίθμου τους. Δείτε τη σχετική ανακοίνωνη της Google. Εν περιλήψη, διευκρινίζεται ότι η Google θεωρεί πολύ σημαντικό οι ιστοσελίδες που εντοπίζονται μέσα απο αναζήτηση της  Google να είναι απόλυτα ασφαλείς. Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι η πρόσφατη τακτική που ακολουθεί η Google σε περίπτωση που μια ιστοσελίδα μολύνεται με κακόβουλο λογισμικό ή αποκτιέται πρόσβαση σε αυτήν παράνομα με οποιονδήποτε τρόπο. Σε αυτή την περίπτωση τα ρομπότ της Google μπορούν να το ανιχνεύσουν και να εμφανίσουν ένα έντονο μήνυμα προειδοποίησης για την ιστοσελίδα αποτρέποντας έτσι τον χρήστη να την επισκεφθεί. Παρόλο που το SSL δεν προσφέρει ασφάλεια απο επιθέσεις χάκερς στην πλατφόρμα ή σε εφαρμογές στην ιστοσελίδα σας( για τον σκοπό αυτό συστήνονται άλλα εργαλεία) , αποτελεί μια ένδειξη για τους επισκέπτες ότι η πληροφορία που ανταλλάσουν με την ιστοσελίδα είναι ασφαλής, καθώς είναι κρυπτογραφημένη.

 

harm

Το πιο πάνω μήνυμα αναφέρει ότι :

Ο ιστοχώρος που ακολουθει περιλαμβάνει επιβλαβή προγράμματα.

Επιτιθέμενοι στο ( ιστοχώρος που έχει προσβληθεί ) μπορεί να προσπαθήσουν  να σας ξεγελάσουν εγκαθιστώντας προγράμματα που μπορεί να βλάψουν την εμεπιρία περιήγησής σας (για παράδειγμα αλλάζοντας την αρχική σας σελίδα ή εμφανίζοντας επιπλέον διαφημίσεις στις ιστοσελίδες που επισκέπτεστε.

 Πίσω στην ασφάλεια.  

Είναι επομένως εμφανές ότι το Πρωτόκολλο Ασφάλειας SSL γίνεται όλο και πιο σημαντικό, ειδικά για τα ηλεκτρονικά καταστήματα, όπου ο αγοραστής πρέπει να είναι σίγουρος ότι μπορεί να εμπιστευτεί στην ιστοσελίδα τα προσωπικά του δεδομένα. Παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περαιτέρω πληροφορίες  σχετικά με το  Πρωτοκόλλο Ασφαλείας SSL για την ιστοσελίδα σας.